Tuin/zonhuisje op de 1e verdieping

Designer Sarah Stewart-Smith adds modern textures and pristine finishes to the interior of this Victorian terrace house in west London. Learn more at HOUSE by House & Garden.

View of picture window, House for Two Artists, Gort Scott Architects

A Projecting Frameless Glass Box Oriel Window Seat with Timber reveals, Frameless Rooflight and French Doors

Loft Interiors, Cozy Homes, Roommate, Restaurant, Van, Industrial Style, House, Living Spaces, Spaces

Barbara Webster with her daughter, Lizzie, co-founder of Fraher Architects who designed the basement's transformation.Gloomy, badly lit rooms, a slight subterranean dampness and the sight of strangers' feet glimpsed on the pavement outside the barred windows: everyone knows the unappealing cliché of the urban basemen

Our home: converting gloomy basement flats

Barbara Webster with her daughter, Lizzie, co-founder of Fraher Architects who designed the basement's transformation.Gloomy, badly lit rooms, a slight subterranean dampness and the sight of strangers' feet glimpsed on the pavement outside the barred windows: everyone knows the unappealing cliché of the urban basemen

Glazed extension, Clissold Crescent by Bradley Van Der Straeten architects

Mod with simple shaker Glazed extension, Clissold Crescent by Bradley Van Der Straeten architects

9000 gent, Oost-Vlaanderen, Eengezinswoning koppelbouw - rijwoning, Renovatie en uitbreiding, Houtskeletbouw, Staalskeletbouw, Budgetvriendelijk

9000 gent, Oost-Vlaanderen, Eengezinswoning koppelbouw - rijwoning, Renovatie en uitbreiding, Houtskeletbouw, Staalskeletbouw, Budgetvriendelijk

ZCD Architects, 2015 The project involved the extension of the lower ground floor of a Victorian terraced house on Farleigh Road. The clients wanted to expand the lower ground floor level to create a more sociable space centred around the kitchen...

ZCD Architects, 2015 The project involved the extension of the lower ground floor of a Victorian terraced house on Farleigh Road. The clients wanted to expand the lower ground floor level to create a more sociable space centred around the kitchen.

Pinterest
Search