looks like there is a slot of glassabove roof and below beam to first floor- must be very high existing ceilings- great idea in this West London House

West London House bright, light can enter, extension in glass, conservatory/ sunroom, terrace and garden

Deze esthetiek, maar dan minder hoog en als vrijstaand huis. Als moderne bouw in een vintage jasje

Trombe - External photo on rear side of London Home. A structurally glazed modern extension with clear glass end gable and a switchable frameless glass roof *copy

Maria Høgh Heilmann pour Elle Décoration Febuar 2014 Maria est un partenaire et…


VCDesign Architectural Services like the simplicity & shallow roof of this rear extension Agree, wonder if we can get permission to extend out on the floor


black and bright house on the danish island on mon built by copenhagen-based architect jan henrik jansen - Amazing House Design

From the September 2015 issue of Inside Out magazine. Styling by Joseph Gardner. Photography by Prue Ruscoe. Available from newsagents, Zinio, http://www.zinio.com, Google Play, https://play.google.com/store/magazines/details/Inside_Out?id=CAowu8qZAQ, Apple’s Newsstand, https://itunes.apple.com/au/app/inside-out/id604734331?mt=8ign-mpt=uo

Seamless indoor/outdoor flow / From the September 2015 issue of Inside Out magazine. Styling by Joseph Gardner. Photography by Prue Ruscoe.

Välkommen in i vår trädgård! Pergolan som maken byggt vid entrén har nu pyntats med vinrankans vackra blad. På baksidan växer en klematis och på andra sidan en rosa ros, som sakta men säkert börjar...

Vår trädgård idag…

A way to grow vines up the side of the house without having them root on your siding or ruin the mortar of bricking.

i like the low bookshelves beneath the window, and the neat stacks of magazines

Furniture & Furnishing Interior Design Home Designs Corner Bookshelves House Website Inspiration Room Tip Idea For White Bookcase With Vased Plant And Window With Laminate Flooring Also Book Beautiful Design Of Multi Purposeful Bookshelf Ideas

Fire år før kravene blev mødt

A wrap-around terrace adds extra space, and blurs the lines between indoor and outdoor