Stairwell bookcase and mismatched photos/French prints on all the walls

How To Decorate And Organise Your Shit In A Shared House

The Hawthorn | Timber Framed Home Designs | Scandia-Hus

The Hawthorns - Timber Frame Bungalow Design

Scandia-Hus offer a completely bespoke design service. All our house designs are fully flexible and can be customised to fit your plot and lifestyle.

Very cool up-cycled Ladder shelf!

Unique Ladder Bookcase Creative And Cool Bookshelves Furniture Set Idea House Design Using book and bookcase as room decoration ideas Interior Design

ailsa road | 50 Degrees North

50 Degrees North Architects two-storey side and rear extension in South West London. Open-plan kitchen diner with large sliding doors and unique backsplash

Great idea to angle the rear elevation. Hug the garden and create a really unique extension. www.methodstudio.london

Scale of PLY / NOJI Architects

Built by NOJI Architects in Dublin, Ireland with date Images by Alice Clancy. The House This Victorian two storey house was dark and damp with a poorly constructed conservatory as the main sourc.

This diversity of steel framing was created using a combination of structural steel sections and supports. Read more here.

Structural Steel designed bespoke to order. View our signature Glazed Gable Apex with Cantilevered Balcony here.

This project involved a two storey extension to the side and a single storey extension to the rear of an existing 1930′s house to create a family home suitable for today’s living standards. The single storey extension to the rear houses a new open plan kitchen, living and dining area with a large internal sliding door which closes off the living area. Light wells overhead provide natural light deep into the existing house plan. Sliding aluminium framed doors lead to the garden. www.dmvf.ie.

House Extension & Remodel, Ranelagh, Dublin - contemporary - kitchen - dublin - by DMVF Architects

This 2-storey house with flat roof comprises of 2 long 'wrapping' elements that stretch down the narrow site; the white rendered 'wraps' contain all the living and sleeping accommodation and are infilled with cedar panels and large expanses of glazing at each end. Set between is a double-height glazed circulation atrium that runs through the middle of the house, linking the spaces together and creating a connection between front and rear.

Set on an unassuming narrow plot within the Metropolitan Green Belt south of London, The Wrap House is a modern family home overlooking the open fields of Biggin Hill Airport.The house comprises of 2 long 'wrapping' elements that.

Pinterest
Search