This island is amazing beyond my dreams. I also like how the shelves match. I don't like the back cabinetry but the back splash is great too.

This island is amazing beyond my dreams. I also like how the shelves match. I don't like the back cabinetry but the back splash is great too - îlot cuisine bois

Vancouver house by Canadian studio Splyce Design features a lopsided roof that follows the line of the staircase. Stairs between the three floors are at the north-facing front of the house, which is the darkest part of the building. Open stair treads, glass balustrades and a rooflight at the top of the stairwell have been added to increase the flow of natural light here.

East Van House by Splyce Design features an asymmetric sloping roof

Open stair treads with glass balustrades increase the flow of natural light through the staircase // Vancouver house by Canadian studio Splyce Design

stacklab | using epoxy to square off the edges of a slab, highlighting the live nature of the wood while preserving modern lines (and easing maintenance)...

Love this idea: using epoxy to "square off" the edges of a natural slab of wood, "highlighting the live nature of the wood while preserving modern lines (and easing maintenance).

Barn Home

Gallery of Hut-to-Hut / Rintala Eggertsson Architects - 18

ideasgn

Reading nook in Barn Conversion in The Netherlands by Sander Architecten // photography by Alexander van Berge


More ideas
Pinterest
Search