The Turner House shown above shares design similarities in the way that the living/dining/kitchen spaces freely flow into the outdoor space. There is no threshold distinguishing internal and external living space, it is one large zone.

This north London house extension by Lipton Plant Architects features a walk-on glass roof that can be accessed by climbing through a window

Alwyne Place by Lipton Plant Architects

London house extension on Alwyne Place by Lipton Plant Architects, The rear is framed in Staffordshire Slate Blue Smooth brick. the glass roof creates the connection between the upper and ground floor area and serves as a roof terrace.

Like this idea. Recess brickwork means glazing can slide right across.  www.methodstudio.london

Recess brickwork means glazing can slide right across.london Could add a centre piece of brick and flint behind the glass as a feature?

Highbury Hill by Blee Halligan Architects

Blee Halligan Architects updates London house with lantern-like extension

Landells Road by Alma-nac

Alma-nac adds skylights to Landells Road house extension

A three-metre-high pivoting glass door protrudes from the sloping roof of this London house extension, which is clad in fibre-cement panels to match a refurbished dormer window

Aerdenhout - Google zoeken

Aerdenhout - Google zoeken

Aerdenhout - Google zoeken

Aerdenhout - Google zoeken

Pinterest
Search