Pinterest
Villa Wallin by Erik Andersson Architects, Yxlan, Stockholm archepelago, Sweden "The house is clad with horizontal pine panels, painted black with Falu Rödfärg– a traditional Swedish paint that can be traced right back to the 16th century – while the roof is covered with tar felt."

Gallery of Villa Wallin / Erik Andersson Architects - 8

Villa Wallin / Erik Andersson Architects♥////We design, manufacture and implement interior acoustic solutions completely according to your demand and needs design acoustic interior boards

Green Tea Architects - Single Storey Rear Extension -  Brockley, London

Green Tea Architects - Single Storey Rear Extension - Brockley, London - Like the big single sliding door

Detail joint - Mountain Landing Lodge : Cheshire Architects

Timber cladding 'silvering' over time Detail joint - Mountain Landing Lodge : Cheshire Architects

Moore Studio, Omar Gandhi Architect, Hubbards, Nova Scotia, Canada, 2012 © Greg Richardson Photography Cite: "Moore Studio / Omar Gandhi Architect" 21 Sep 2012. ArchDaily. Accessed 06 Sep 2014. <http://www.archdaily.com/?p=272860>

Gallery of Moore Studio / Omar Gandhi Architect - 11

Image 11 of 32 from gallery of Moore Studio / Omar Gandhi Architect. Photograph by Greg Richardson Photography

This garden studio features a plywood-lined interior and is covered in cedar shingles.

Bussum Garden Studio

Bussum Garden Studio was designed by Serge Schoemaker Architects as a home office for a Dutch family with two children, which also includes storage for bikes and garden tools and can double as a guest room.

Hayhurst and Co. adds beach house-inspired extension to London residence White stained larch

Hayhurst and Co. adds beach house-inspired extension to London home

White stained larch - Hayhurst and Co.

Hayhurst and Co. adds beach house-inspired extension to London home

Slender batons of untreated larch cover two extensions erected in the garden of this semi-detached home in London

Haptic adds timber extensions to a Victorian home in London

Shingled community centres by Sophus Søbye Arkitekter face into Copenhagen parkland.

Sophus Søbye designs shingled community centres in Copenhagen

From Dezeen -- Shingled community centres by Sophus Søbye Arkitekter face into Copenhagen parkland.

Shingle House

Cedar House pilots a new prototype for cost-effective new-build modem housing.

single screw centred on each board

Vacuum coated, Sawn-face SILA A/B® contrasts with moulded, uncoated SILA A/B®. Lovely detailing by

DC2 Residence by Vincent Van Duysen Architects (14)

Image 4 of 31 from gallery of Residence / Vincent Van Duysen Architects. Photograph by Koen Van Damme