New Art Museum / SANAA | ArchDaily

New Art Museum / SANAA

Administrative Center Jesenice - Studio Kalamar

Gallery of Administrative Center Jesenice / Studio Kalamar - 10

The Waterhouse at South Bund / Neri #reuse

Gallery of The Waterhouse at South Bund / Neri&Hu Design and Research Office - 9

The Waterhouse at South Bund (Shanghai) by NHDRO. NHDRO transformed the disused Japanese army headquarters in Shanghai into a hotel, maintaining the building’s stripped concrete and brick walls.

Perforated metal facade.

Galería de En Detalle: Muro Vegetal para el Museo de San Telmo - 1

Eine individuelle Lochung wurde bei dieser Fassade eines spanischen Museums genutzt: Ampliación del Museo de San Telmo / Expansion for the San Telmo Museum, Nieto Sobejano Arquitectos/Architects (Plaza de Zuloaga, San Sebastián, España/Spain)

house in lisbon, portugal  via: stefanoandrighetto

House In Travessa Do Patrocínio by Luís Rebelo de Andrade, Tiago Rebelo de Andrade, and Manuel Cachão Tojal Reach for the Sky: Vertical Gardens Around the World - Architizer

jackson clements burrows architects // harold street residence.

harold street residence/jackson clements burrows architects via: lucasjack

masonry screening detail

National Parliament Principality of Liechtenstein / Hansjoerg Goeritz Architekturstudio

Image 2 of 50 from gallery of National Parliament Principality of Liechtenstein / Hansjoerg Goeritz Architekturstudio. Photograph by Jürg Zürcher

Perforated Brick Facade

Gallery of Harold Street Residence / Jackson Clements Burrows Architects - 11

Harold Street Residence / Jackson Clements Burrows - Architects - ressed red brickwork to the external facades

Facade

Bentini Headquarters is located in Faenza, Ravenna, Italy on a sparsely populated area. Piuarch studio designed it according to the highest standards of quality. The building is set back from the r.

detailsorientedbyshapepluspace:    Metal Facade

New and old blend @ San Telmo Museum Extension in San Sebastian, Spain by Nieto Sobejano Arquitectos

Masses of stepped flemish and mesh bond brick work from Irish Architects O’Donnell + Tuomey at the new London School of Economic Student Cen...

Saw Swee Hock Student Centre at London School of Economics - London, England / 2013 / Sheila O'Donnell & John Tuomey

cassettesandsun

A more practical approach to an entire wood facade; setting the windows to the background helps the wood remain whole about the facade while allowing for daylight purposes.

Pinterest
Search