Case Study: Havas HQ

Havas HQ, Kings Cross, London This project features a mixture of cast and lightweight products
·
9 Pins
 6y
Collection by
people sitting at tables in a lobby with stairs leading up to the second floor area
Cemento - Concrete Reinvented | Clerkenwell | Cemento Ltd
Havas HQ Reception, Kings Cross, London Lightweight Panels: c02 Smooth
two chairs and a couch in a room with wood flooring on the side wall
Cemento - Concrete Reinvented | Clerkenwell | Cemento Ltd
Havas HQ Reception, Kings Cross, London. Lightweight Panels: c02 Smooth
a counter with some bags on it in a store or office area that is lit up
Cemento - Concrete Reinvented | Clerkenwell | Cemento Ltd
Havas HQ Cafe Worktop, Kings Cross, London. Cast Concrete.
three lamps hanging from the ceiling in front of a row of wall mounted light fixtures
Cemento - Concrete Reinvented | Clerkenwell | Cemento Ltd
Havas HQ Reception, Kings Cross, London. Lightweight Panels: c02 Smooth
an empty office with blue velvet chairs and wooden tables in front of large windows that look out onto the city
Cemento - Concrete Reinvented | Clerkenwell | Cemento Ltd
Havas HQ Seating Area, Kings Cross, London. Lightweight Panels: c02 Smooth
a close up view of the top of a cabinet with drawers and doors on both sides
Cemento - Concrete Reinvented | Clerkenwell | Cemento Ltd
Havas HQ Worktop, Kings Cross, London. Cast Concrete.
a stainless steel kitchen sink and faucet in a countertop with white tiles
Cemento - Concrete Reinvented | Clerkenwell | Cemento Ltd
Havas HQ Worktop, Kings Cross, London. Cast Concrete.
an office building with glass walls and wooden flooring is seen from the upper level
Cemento - Concrete Reinvented | Clerkenwell | Cemento Ltd
Havas HQ Worktops, Kings Cross, London. Cast Concrete.
a flat screen tv sitting on top of a white wall next to a gray floor
Cemento - Concrete Reinvented | Clerkenwell | Cemento Ltd