dentist with a view :: shift

Dentist with a View by Shift

No gutters - and gravel rainwater catchment at base - only challenge = getting i into the RW tank. Dutch studio Shift has converted a suburban house in the south of the Netherlands and turned it into a dental surgery with a new zinc-clad wing

A materialic pleasure! Pierre Hebbelinck - Maison Delsaute (barn renovation), Beyne-Heusay 2004

Inspiration for facade - Corten steel and slate shingles Delsaute by Pierre Hebbelinck - Atelier d’architecture

camps+felip arquitecturia . Law Court.Balaguer (1)

The Law Court of Balaguer by camps+felip arquitecturia

camps+felip arquitecturia . Law Court.Balaguer (1)

The Law Court of Balaguer by camps+felip arquitecturia

Library extension in Azkoitia adjoins the old railway station building.

Estudio Beldarrain extends Spanish library with railway sleepers

Railway sleepers form the walls of this extension to a library in Azkoitia, Spain, which is located at the town's former railway station.

Pinterest
Search