House in Kikuicho / Studio NOA

House in Kikuicho / Studio NOA

HOUSE IN KIKUICHO BY STUDIO NOA. The house uses a translucent, corrugated skin to disconnect itself from the dense surrounding environment, while benefiting from the effects of natural light and ventilation.

Interior shot of a house situated within the forested landscape of Vorarlberg, Austria.

Strips of local spruce clad Haus Feurstein by Innauer‐Matt Architekten

Image 1 of 13 from gallery of House Feurstein / Innauer‐Matt Architekten. Photograph by Adolf Bereuter

Kitchen – Peekaboo window, polished concrete walls and floors, kitchen joinery by ArchiBlox. Photo - Eve Wilson. Styling Assistant - Nat Tur...

Kitchen – Peekaboo window, polished concrete walls and floors, kitchen joinery by ArchiBlox.

a f a s i a: architecten de vylder vinck taillieu

Image 8 of 54 from gallery of Kavel Houses / Architecten de Vylder Vinck Taillieu. Photograph by Filip Dujardin

a f a s i a: Bechter Zaffignani Architekten

Image 2 of 20 from gallery of Tiwag Power Station Control Center / Bechter Zaffignani Architekten. Photograph by Rasmus Norlander

A glowing art studio in a car park.

Artist Car Park Studio by Edwards Moore

The studio is ventilated by the means of three pothole windows. Artist Car Park Studio designed by Edwards Moore.

Pinterest
Search