Extensions

Collection by Chris cox

45 
Pins
 • 
1.6k 
Followers
Woonhuis - Vught www.burokoek.nl/ Baksteen

Buro Koek Interieur & Architectuur

Woonhuis - Vught www.burokoek.nl/ Baksteen

brick, arched windows below - corrugated metal above

Shoreham Street / Project Orange

Completed in 2012 in . Shoreham Street, Sheffield 192 Shoreham Street is a Victorian industrial brick building sited at the edge of the Cultural Industries Quarter...

London architects Gundry & Ducker have added a blackened larch extension onto the rear of a Victorian terrace in south London.

Dove House by Gundry & Ducker | Dezeen

London architects Gundry & Ducker have added a blackened larch extension onto the rear of a Victorian terrace in south London. The stained timber structure doubles the size of the existing kitchen, adding extra width as well as depth. Skylights on the pitched roof of the new structure increase natural light inside the house. The larch walls

Rear Glass Extension , London, Clapham Common, Slimline Sliding doors, Panoramah, LBMVarchitects

LBMVarchitects

Dovecote Studio / Haworth Tompkins

Gallery of Dovecote Studio / Haworth Tompkins - 18

Image 18 of 23 from gallery of Dovecote Studio / Haworth Tompkins. © Philip Vile

HomeMade by Bureau de Change

HomeMade by Bureau de Change

Bureau de Change combines two London houses by punching through original walls and adding an glazed extension and a floating staircase.

David Mikhail Architects

Homepage – Mikhail Riches

We are an award winning architecture practice based in Clerkenwell, London.

London-based Fraher Architects have completed a house extension in Islington that is wrapped in larch batons and has a flower-covered roof.

The Jewel Box by Fraher Architects | Dezeen

London-based Fraher Architects have completed a house extension in Islington that is wrapped in larch batons and has a flower-covered roof. Adjoining the rear of the listed house, the timber-clad extension contains a study and a dining room with an oversized glass door to the garden. Benches and fences lining this garden terrace are made of

Music School Louviers extension by Opus 5 - Dezeen

Music School Louviers extension by Opus 5 - Dezeen

Opus 5 have built a concert hall on top of a former seventeenth century convent in France.

House renovation by BAST contrasts old brick base with metal extension

House renovation by BAST contrasts old brick base with metal extension

Toulouse architects BAST have renovated a derelict house in the French city by adding a corrugated steel extension that contrasts with the existing masonry.

Tile-covered walls reflect light into Greenlea Road extension by GKMP Architects

Walls reflect light into Greenlea Road extension by GKMP Architects

GKMP Architects added glazed white tiles to the angular walls of this extension to a semi-detached Dublin house to help to direct sunlight inside.

I love this! sandwich house addition
Houses ArchitectureGreen ArchitectureArchitecture DesignContemporary ArchitectureD HouseHouse Roof

Sandwich House: Addition Turns Brick A-Frame to Green Box

Conceptually clean yet utterly extreme, this strange-looking solution is theoretically unremarkable - a pop-up addition raising the roof and adding level to an existing home. Yet the contrast of old and new couldn't be more vivid. Zawelski Architecture Group came up with this solution in part t ...

Robert Dye Architects extends a London  mews house by pushing out a wall

Robert Dye Architects extends a London mews house

London studio Robert Dye Architects renovate and extend a mews house in Primrose Hill, London, shifting the entire end wall to create space

David Mikhail Architects

Homepage – Mikhail Riches

We are an award winning architecture practice based in Clerkenwell, London.