London-Fields-summer-meadow-kitchen-extension-leaf-print-textiles

A Botanically Inclined Interior in London

Window Decor - The colors and textures of the garden outside are mimicked by the Josef Frank textiles in the window seat. - From a Victorian house in East London

London-based architects Platform 5 have been awarded the first prize in the refurbishment competition “Don’t Move, Improve” for their extension to a Victorian terraced house in Hackney, London.

Platform 5's Hackney House Extension Wins New London Architecture Competition

Ideas : Inspiring Bay Window Seat Design Ideas To Make A Room Look More Inviting - Amazing Bay Windows Seat with White Drapes and Small Mattress and Transparent Glass Wall medium version

#ReadingNook

Gallery of Hunters Hill House / Arkhefield - 6

London house extension designed by Studio 1 Architects. View more about the project at

>> slats of of white-washed ash line the walls and wrap up over the ceiling 106 Gladstone Road by Cat Ablitt, Studio 1 Architects

Window seat in side return extension

Picture window provides seat inside and out and porch extension forms neat outside patio area with a bench.

Bustler: Platform 5’s Hackney House Extension Wins New London Architecture Competition

Platform 5's Hackney House Extension Wins New London Architecture Competition

Interior detail for bay window. Stretching out the "window seat" so that it is actually a place where you would want to settle.

A glass structure also extends through the existing brick walls on the other side of the kitchen, creating an oriel window that houses a chunky wooden daybed.

Interior detail for bay window. Stretching out the "window seat" so that it is actually a place where you would want to settle.

Merton House by Thomas Winwood Architecture and Konista + Co (via Lunchbox Architect)

At Merton House a Curving Dark Timber Wall Creates the New Home's Edge

Built by Thomas Winwood Architecture,Kontista + Co in Albert Park, Australia with date Images by Emily Bartlett. The Merton House was designed by Thomas Winwood Architecture in collaboration with Kontista + Co.

Pinterest
Search