Vanke-Cloud-City-landscape-architecture-09 « Landscape Architecture Works | Landezine

Vanke Cloud City Phase 2 by Lab D+H « Landscape Architecture Works

Un espacio urbano para disfrutar en tres dimensiones

Zighizagui, un jardín multisensorial

br ---- Inspiração Veredas Pocket Park: Zighizaghi is a multi-sensorial urban garden created by OFL Architecture that stems from a collaboration with the client Milia Arredamenti and Farm Cultural .

Vanke-Cloud-City-landscape-architecture-08 « Landscape Architecture Works | Landezine

Vanke Cloud City Phase 2 by Lab D+H « Landscape Architecture Works

11 Unique Public Seating from Around the World!

People relax on public steps anyway, why not give them a comfortable way to do so? Stair Squares, by Mark Reigelman, were installed at Brooklyn’s Borough Hall in Una buenísima idea para realizar!

Check out the new QUEEN ANDREA (a.k.a. Andrea von Bujdoss) mural on at Ascenzi Square in Williamsburg, commissioned by the NYC Department of Transportation.

NYC Mural by Graffiti Artist Unveiled at Ascenzi Square in Williamsburg.

Gallery of The European Prize for Urban Public Space Names 25 Finalists for 2016 - 15

Gallery of The European Prize for Urban Public Space Names 25 Finalists for 2016 - 15

Behold, The 25 Most BeautifulPublic Spaces In Europe

take me there @Hector_Zamora

I think it is a good public design for making art and function work together. The additional space will make the space become more static but increase the conversation between space.

Stationnement pour piétons par  Groupe A /Annexe U, Limoilou, Québec. Photo : Jérôme Laferrière.

Stationnement pour piétons par Groupe A /Annexe U, Limoilou, Québec. Photo : Jérôme Laferrière.

selfbery_street_public_guitars.jpg 952×1,024 pixels

Like this lots: Public guitar

http://www.ufunk.net/en/design/playground-duperre-pigalle-2017/

The Playground Duperré Pigalle just got a new design!

In a unique collaboration between French fashion brand Pigalle and design agency Ill-Studio, the Paris Duperré basketball court was recently redesigned and repainted with a vibrant new color scheme. The narrow basketball court is nestled between two apart

Pinterest
Search