Redaktimi i fundit "Tribu" i Vogue Itali na bën me të vërtetë të mendojmë !

Klikoni këtu për të lexuar më tepër: http://bit.ly/OpQ01f
7 Pins3 Followers
Kur do të mbarojnë këto lloj redaktimesh mode?Kur lexuesit  të kuptojnë se cfarë po bëhet dhe të mos nxjerrin para nga portofolët e tyre për revista që shfrytëzojnë kulturën për të përfituar!

Ugh: White Model Dons Tribal-Style Face Paint for Vogue Italia Shoot

Por për fat të keq nuk është dicka që na suprizon shumë !  Pikërisht kjo revistë ka një histori shumë zhgënjyese e të shfaqurit të imazheve nga kultura të ndryshme në brendësi të faqeve të tyre.

Tribal influences among the animal kingdom are portrayed by photographer Steven Meisel for the March 2014 issue of Vogue Italia starring Saskia de Brauw.

Kopertinat e revistës  me kulturën “Afrikane” të përdorura si koncepti i vetëm i saj, shfaqur si primitive, agresive dhe ekzotike janë zhgënjyese.

Vogue Italia’s March 2014 issue shows dutch model Saskia de Brauw in images where she is seen plastered in colorful paint and wearing ethnic gear such as accentuated head pieces and tribal clothing while posing with animals.

Gjymtyrët e De Brawus janë në ngjyrë bronzi dhe ajo pozon me një fytyrë të lyer paksa në stil etnik.

'Abracadabra' Saskia de Brauw by Steven Meisel for Vogue Italia March 2014 [Editorial] - Fashion Copious

Redaktimi I brendshëm nga Steven Meisel, titulluar  Abrakadabra, portretizon  modelen e bardhe ne vizatime tribush të ndryshme.

Saskia de Brauw by Steven Meisel - Vogue Italia, March 2014

Pinterest
Search