Drew Blackwell
More ideas from Drew
50 Degrees North Architects dormer loft conversion project in South West London. Open-plan master bedroom suite flooded with light.

50 Degrees North Architects dormer loft conversion project in South West London. Open-plan master bedroom suite flooded with light.

Scenario: Beth Dadswell and Andrew Wilbourne, a creative couple with a young son, become their own clients when they take on the renovation of a 1,750

Scenario: Beth Dadswell and Andrew Wilbourne, a creative couple with a young son, become their own clients when they take on the renovation of a 1,750

Our clients asked us to assist them in transforming this tired late Victorian semi-detached house in Wimbledon into a contemporary family home. At ground floor level an extension to the rear and the side created the space for a new kitchen, downstairs and accessible WC, utility room and a full...

Our clients asked us to assist them in transforming this tired late Victorian semi-detached house in Wimbledon into a contemporary family home. At ground floor level an extension to the rear and the side created the space for a new kitchen, downstairs and accessible WC, utility room and a full...

Our clients asked us to assist them in transforming this tired late Victorian semi-detached house in Wimbledon into a contemporary family home. At ground floor level an extension to the rear and the side created the space for a new kitchen, downstairs and accessible WC, utility room and a full...

Our clients asked us to assist them in transforming this tired late Victorian semi-detached house in Wimbledon into a contemporary family home. At ground floor level an extension to the rear and the side created the space for a new kitchen, downstairs and accessible WC, utility room and a full...

Hughes Developments completed a top to bottom redesign of this semi-detached Victorian house in South West London. The project included a basement dig to provide over 1,000 square feet of extra living space, plus a rear extension and loft conversion. The basements now house a home cinema, study, guest bedroom and steam room. The remainder read more

Hughes Developments completed a top to bottom redesign of this semi-detached Victorian house in South West London. The project included a basement dig to provide over 1,000 square feet of extra living space, plus a rear extension and loft conversion. The basements now house a home cinema, study, guest bedroom and steam room. The remainder read more

Small Leaves on White

Small Leaves on White

Swimming Paintings by Joanne Ho | gouache painting | summer art | swimming artwork

Swimming Paintings by Joanne Ho | gouache painting | summer art | swimming artwork