London-based architects Platform 5 have been awarded the first prize in the refurbishment competition “Don’t Move, Improve” for their extension to a Victorian terraced house in Hackney, London.

Platform 5's Hackney House Extension Wins New London Architecture Competition

Ideas : Inspiring Bay Window Seat Design Ideas To Make A Room Look More Inviting - Amazing Bay Windows Seat with White Drapes and Small Mattress and Transparent Glass Wall medium version

Stunning west London house extension featuring a window that stretches up to the roof.

Fraher Architects' house extension features a slice of glass

Image 7 of 17 from gallery of The Lantern / Fraher Architects. Photograph by Jack Hobhouse

The Beyond the Screen project by OBBA (Office for Beyond Boundaries Architecture) is located on a corner plot in the Naebalsan-dong neighbourhood of Seoul.

Beyond the Screen apartment block with brickwork screen by OBBA

Beyond the Screen - OBBA (Office for Beyond Boundaries Architecture) - Seoul

Old and new coming together in Sienna, Italy.

Old and new coming together in Sienna, Italy. Old brick structure. New beautifully detailed glass and steel infill.

pasel kuenzel architects  Rotterdam |V36K08/09 - urban DIVA

V36K08/09 - urban DIVA

Pasel kuenzel architects - Rotterdam via - urban DIVA

Old architecture combined with the new / contemporary designed architecture - Storefront design - Rusted Corten Steel

Old architecture combined with the new / contemporary designed architecture - Storefront design - Rusted Corten Steel - Wiel Arets architect

Like this concept if we decide to do a front deck. Love the windows and size of the deck combined with garage.

The Yerger Residence was designed by the Chen + Suchart Studio and it is located in Phoenix, Arizona with a view of the Camelback Mountain which the project tried to capture through a concrete base with a floating steel clad … Continue reading →

We love how the materials for the extension extend into the garden. Really connects everything.  www.methodstudio.london

We love how the materials for the extension extend into the garden. Really connects everything.

Alma Lane House / Boyd Cody Architects - Photographs: Paul Tierney / Boyd Cody Architects

Alma Lane House / Boyd Cody Architects


More ideas
Pinterest
Search