More ideas from Ellis
The two storeys that Project Orange have added to the roof of a redundant brick warehouse in Sheffield look like another building stacked on top.  The upward extension replaces a pitched roof, creating three duplex studio offices within a powder-coated steel volume that both overlaps and bites through the original brick structure.  A new restaurant and bar occupies the double-height warehouse space below, where it benefits from light through the original two-storey-high arched windows.

Built by Project Orange in , Shoreham Street, Sheffield 192 Shoreham Street is a Victorian industrial brick building sited at the edge of the Cu.

© Julien Fernandez

Gallery of Sardine_ Community Center / Gayet-Roger Architects - 6

House h36 - a f a s i a: MBA/S Matthias Bauer

Many congratulations to this year’s winner of the WAN Concrete in Architecture Award, Matthias Bauer Associates, with their Villa scheme. Built in concrete on the outskirts of Stuttgart, it ‘reinterprets the residential vernacular of

City of London Freemen’s School - e-architect

City of London Freemen’s School, Swimming pool building UK - design by HawkinsBrown - City of London Freemen’s School Swimming pool building, education

An angular roof covers the two volumes of this business centre for startups in western Spain, which Seville-based NGNP Arquitectos has separated with a narrow courtyard.

Faceted white roof tops Spanish startup incubator by NGNP Arquitectos

villa DSV | zomergem - Projects - CAAN Architecten / Gent

villa DSV | zomergem - Projects - CAAN Architecten / Gent

HOUSE AND Brussels loft by ADN Architectures

HOUSE AND Brussels loft by ADN Architectures

The Backcountry Hut Company by Leckie Studio Architecture + Design

A Vancouver-based startup's conceptual design for flat-packed recreational cabins would allow users to build holiday homes for themselves