Sliding wood screen | desiretoinspire.net

Clever for hiding kitchenette when not is use .Sliding timber screens of solid and perforated slats open up spaces.

OLA architecture studio have completed an elegant and restrained black timber extension, while restoring the former dilapidated victorian dwelling.

OLA architecture studio - restrained black timber extension, while restoring the former dilapidated victorian dwelling.

Green St Juice Co, Melbourne Victoria – Travis Walton Architecture and Interior Design (www.nikkiweedon.com)

Green St Juice Co, Melbourne Victoria – Travis Walton Architecture and Interior Design

Green St Juice Co, Melbourne Victoria – Travis Walton Architecture and Interior Design (www.nikkiweedon.com)

The Cold Pressed Juicery in Amsterdam designed by Standard Studio houses a living tree

For all its considered continuity, surprising that the back counter is such a mess of smallwares. The Cold Pressed Juicery in Amsterdam designed by Standard Studio.

the number 4                                                                                                                                                                                 Más

SLATTED WOOD

today it's house tour of the stunning house of the French stylist Victoire Antoun, owner of Mon Joli Shop website. Loved the walls' color, ...

Family home in Marseille

today it& house tour of the stunning house of the French stylist Victoire Antoun, owner of Mon Joli Shop website. Loved the walls& color, .

Garden Design London - Anewgarden Decking Paving Design Streatham Clapham Balham Dulwich Chelsea

Great looking slatted wall for neat garden privacy-screen-cedar-timber-wood-supply-london

2 x 4 3D wood lines - headboard DIY idea

Tuesday Inspiration 1

these wood slats are utilitarian in the way they are connected to the substrate — countersunk screws — but note the care in angling the top of the projecting pieces, so water sheds off the wood.--- contemporary exterior by Fougeron Architecture FAIA

Get to know this renewed Victorian House by Studio 1 Architects

Get to know this renewed Victorian House by Studio 1 Architects

Studio 1 Architects has added a brick extension with a large window to the rear of this Victorian house in London, creating a light-filled seating area clad in white-washed ash slats.

And the most liked photo of 2016 was this beautiful timber partition in a residential project ✨ designed by Zrobym Architects  ~ TLP Design ~ head to the link in our bio to be the first to experience our website when it goes live!

beautiful timber partition in a residential project ✨ designed by Zrobym Architects ~ TLP Design ~ head to the link in our bio to be the first to experience our website when it goes live!

Pinterest
Search