backlit perforated metal screen architecture - Google Search

Arboreal Architecture: Taking Inspiration from Trees

Light Shed by FT Architects. Architects designed studio for the back garden of a photographer's house. The interior space measures 4.5 by 7 metres with an open-plan studio and a toilet built into one corner. Plastic cladding covers a window on the west side of the building, while a large skylight is frosted glass. http://www.dezeen.com/2014/11/03/ft-architects-light-shed-corrugated-plastic-photography-studio-japan/

Architects: FT Architects Location: Kanagawa, Japan Architect In Charge: Katsuya Fukushima, Hiroko Tominaga Work Title: Light Sheds Area: sqm Year: 2014 Photographs: Shigeo Ogawa

Kolumba Art Museum by Peter Zumthor // © Bernard Baines

Kolumba Museum / Peter Zumthor

Kolumba Art Museum by Peter Zumthor // © Bernard Baines / super gorgeous details

LONDON MEETS MELBOURNE AS INTERNATIONAL DESIGNERS REIMAGINE THE SUBURBAN SHOPPING MALL by ACME https://archello.com/project/eastland-shopping-centre-2 Photo by: Courtesy of ASME

LONDON MEETS MELBOURNE AS INTERNATIONAL DESIGNERS REIMAGINE THE SUBURBAN SHOPPING MALL by ACME https://archello.com/project/eastland-shopping-centre-2 Photo by: Courtesy of ASME

Skin Ref_House in Kikuicho / Studio NOA

House in Kikuicho / Studio NOA

Pinterest
Search