El Atrium verde que define el edificio VAT83, por el estudio PLH, Søborg, Copenhague.

The water is nice, but I'm not sure about those bench-cubicles. (The Green Atrium That Defines the Building, by PLH studio, Søborg, Copenhagen)

Love this approach for a built in bench with white concrete. The overhanging trees are beautiful.

The First Step to a Backyard Makeover

greencube garden and landscape design, UK: Sculpture in the garden, greencube designs a sculptural ball garden

greencube garden and landscape design, UK: Sculpture in the garden, greencube designs a sculptural ball garden - Gardening DIY Life

VAT83 Multi-User Office | PLH Arkitekter

landscape-a-design: “Project: Multi-user Office Designer: PLH Location: Copenhagen ” water is a critical element to create a peaceful space. Place like this is a shade for people who wants some peace at their work time

Hochbeet für Bambuspflanzen mit Mulch und Bodenleuchten

Right wall - consider bamboo with wood raised bed, integrated seating

Drought tolerant landscaping gardening. mix of dark and white rocks with wood

plaques de schiste, espace végétalisé sec sur terrasse en bord de mer, Vert…**ριитєяєѕт: ♡ Angel ♡💋


More ideas
Pinterest
Search