VCDesign Architectural Services is liking this side return

Beautiful kitchen by Chris Dyson Architects. Whistler Street posed the familiar challenges that Victorian terraces always do – a tight, narrow kitchen squeezed into the old closet wing and a.

Bright Scandinavian dining room with roof windows and increased natural light.

Roof windows and increased natural light - Hege in France - white scandinavian dining room with wishbone chairs and a garden view. Natural light in abundance.

Private House, Kentish Town

like the exposed steel beam in this one - makes the side return roof a bit more integrated as the materials match and are echoed again in the bifold doors

VCDesign is really liking the asymetrical rear extension which follows on from the side return

Adding an open plan extension to the rear of the property provided a growing family with a sociable living space

Exterior remodel of 1970s house in Surrey.

Exterior remodel of house in Surrey. Change windows landscape to portrait and split if necessary

Front of house Before, During and after (for now)

Plaster is coating a surface with cement render or plaster finish on an internal or external wall.

kitchen extension 17'1 x 14'5

kitchen extension x great layout, love bench idea which would prob work in our space. Good cabinet colour too


More ideas
Pinterest
Search