Aujourd’hui nous partons visiter cette maison bleue située sur la pente d’un volcan en Australie.Les propriétaires ont rénové cette maison qui était toute défraichie et...

Une maison bleue

Love the addition of a wooden shade source. Perfect for a luxurious backyard space.

calming neutrals by the style files, via Flickr

Creating office space ~ Home office in a walk in closet-calming neutrals by the style files

Dunmore Road - Granit

Our clients asked us to assist them in transforming this tired late Victorian semi-detached house in Wimbledon into a contemporary family home. At ground floor level an extension to the rear and the side created the space for a new kitchen, downstairs an

Our clients asked us to assist them in transforming this tired late Victorian semi-detached house in Wimbledon into a contemporary family home.  At ground floor level an extension to the rear and the side created the space for a new kitchen, downstairs and accessible WC, utility room and a full...

Our clients asked us to assist them in transforming this tired late Victorian semi-detached house in Wimbledon into a contemporary family home. At ground floor level an extension to the rear and the side created the space for a new kitchen, downstairs an

This wonderful kitchen extension in South London was filled with sunshine and style; grey cupboards with brass details and Carrara marble worktops

Imagine spending sunny summer days chilling out and cooking and pottering about in this lovely Shaker kitchen. The skylights flood this room with the softest light and the big central island is the perfect little spot for friends and family to gather.

IKEA Shoe Cabinet - similar concept for wardrobe in mezzanine bedroom

Ikea Shoe Cabinet

IKEA shoe drawers to put inside your closet. This holds 27 pairs of shoes. Keep the drawers open if you want the shoes to air out.

Not a side return but VCDesign can see this working on one

Extending an Edwardian home in Crouch End

© All photographs by David ButlerEye-opener: the use of roof lights and of white and translucent chrome furniture make the kitchen/dining room seem huge

Our clients asked us to assist them in transforming this tired late Victorian semi-detached house in Wimbledon into a contemporary family home.  At ground floor level an extension to the rear and the side created the space for a new kitchen, downstairs and accessible WC, utility room and a full...

This case study shows the refurbishment and extension of a family home in Raynes Park, London Borough of Merton. Architectural design and photographs.

The Element of Surprise - See in 2017 with our January issue, featuring Indian recipes, a castle garden and Emma Bridgewater's Christmas - on HOUSE by House & Garden.

The Element of Surprise, page 78

Like the three sets of doors at the end. Open-Plan Living Area - An open-plan layout full of intriguing design details in this Victorian house at Oxford - real homes on HOUSE by House & Garden.

great office nook this would be good underneath the staircase one we remove the bathroom and utility room

corner home office nook. this is great for a small office for a small home. waste no space

Pinterest
Search