Located within Dong Da district, Hanoi, the newly constructed gallery and lighting showroom uses a perforated terracotta façade to create a simple yet significant impact on the surrounding landscape. The gallery is located on the top floor overlooking a large neighbouring tree, while the slit skylights expose the roof garden. This offers a space for architects and design professionals to interact. Upon entering the building, visitors are greeted with a large void. The showroom is caref...

Located within Dong Da district, Hanoi, the newly constructed gallery and lighting showroom uses a perforated terracotta façade to create a simple yet significant impact on the surrounding landscape. The gallery is located on the top floor overlooking a l

Fold wooden bookshelves by Nendo for Conde House

Fold zig-zag wooden bookshelves by Nendo for Conde House to be presented in Milan.

Glazed mintgreen brickwork is cladding this stacked open school project.  A polyvalent playground sits on top of the elementary school and opens up to the neigbourhood to create a school project in dialogue with the surroundings.  Outside staircases ac...

Glazed mintgreen brickwork is cladding this stacked open school project. A polyvalent playground sits on top of the elementary school and opens up to the neigbourhood to create a school project in dialogue with the surroundings. Outside staircases ac.

Chesa Gabriel,© Franz Rindlisbacher

Gallery of Chesa Gabriel / Corinna Menn Architekten - 1

Image 9 of 18 from gallery of Chesa Gabriel / Corinna Menn Architekten. Photograph by Franz Rindlisbacher

Pinterest
Search