One of the side walls of the house was removed and replaced with a stock brick cavity wall and joined to the rest of the house by a sliver of glazing.

Mulroy Architects has added a glass passageway and angled skylights to this three-storey north London house extension, which features bespoke furniture

A side return extension in a conservation area in Hackney, designed by P.LANSTUDIO. The beautifully executed frameless glass structure sensitively complements the original brick house. The floor tiles seamlessly continue from the inside onto the patio even more connecting the internal space with the garden.

A side return extension in a conservation area in Hackney, designed by P.LANSTUDIO. The beautifully executed frameless glass structure sensitively complements the original brick house. The floor tiles seamlessly continue from the inside onto the patio even more connecting the internal space with the garden.

Image By Adam Crohill - A 3 Bed Victorian Terrace Redecoration And Extension Project In Hertfordshire Uk, Featuring Upcycled And Reclaimed Details.

Rebecca's Victorian Home Tour

Omg I need a freaking attic Walk-in Closet | Glam Style | Attic Renovation | Home Improvement | House Remodel | Interior Design

How great is this use of that small attic space.a personal, private closet space. I really like the reflective ceiling with the use of lights and white paint to provide a light space. I'm picturing an art studio rather than closet.

Pinterest
Search