Love the off form concrete and the retractable skylight over the kitchen island. Cemetaries scare me, but this house which is situated on one, makes it look beautiful. Elliott House – North London, by Eldridge-Smerin Architects.

The Graveyard House by Eldridge-Smerin Architects

Love the off form concrete and the retractable skylight over the kitchen island. Cemetaries scare me, but this house which is situated on one, makes it look beautiful. Elliott House – North London, by Eldridge-Smerin Architects. Dream kitchen right here.

winter house

a sleek new room creates high contrast when added to a rustic stone cabin - Roly House in Belgium

London-based architects Platform 5 have been awarded the first prize in the refurbishment competition “Don’t Move, Improve” for their extension to a Victorian terraced house in Hackney, London.

Platform 5's Hackney House Extension Wins New London Architecture Competition

Ideas : Inspiring Bay Window Seat Design Ideas To Make A Room Look More Inviting - Amazing Bay Windows Seat with White Drapes and Small Mattress and Transparent Glass Wall medium version

Terraced House Extension, Queens Park , Porcelain tiles , minimalist design , old a new ,  North London , LBMV architects

terraced house extension, Queens Park, London - porcelain tiles, minimalist design, old + new - LBMV architects

Caudalie Spa at the Plaza Hotel ....... The luxe Caudalie spa might be more famous for its Vinotherapie treatments, but they also offer deep tissue massages ($205 for 50 minutes or $305 for 80 minutes) and reflexology massages that are well-worth the dough. If you aren’t ready for deep tissue work just yet, try the wet body treatment Energy Wrap to restore energy and treat wind-blown skin from race day.

Running 26.2 Miles This Weekend? We've Got The Perfect Recovery Plan For You

Caudalie Spa at the Plaza Hotel . The luxe Caudalie spa might be more famous for its Vinotherapie treatments

This is slightly too sterile an environment for me but, as always, huge windows and clean lines speak to me.

Roof windows and increased natural light - Hege in France - white scandinavian dining room with wishbone chairs and a garden view. Natural light in abundance.

For this renovated house extension, the designers went with a two storey black box that's covered in black timber. A patio was also included to match the extension and provides a seamless look.

This House Extension In London Got A Contemporary Design Makeover

For this renovated house extension, the designers went with a two storey black box that& covered in black timber. A patio was also included to match the extension and provides a seamless look.

Pinterest
Search