Our clients asked us to assist them in transforming this tired late Victorian semi-detached house in Wimbledon into a contemporary family home.  At ground floor level an extension to the rear and the side created the space for a new kitchen, downstairs and accessible WC, utility room and a full...

Our clients asked us to assist them in transforming this tired late Victorian semi-detached house in Wimbledon into a contemporary family home. At ground floor level an extension to the rear and the side created the space for a new kitchen, downstairs an

Keen to extend their house in Wandsworth, South West London, to create a large, light filled family kitchen and dining area opening directly onto the garden, Simon and Marissa Pilkington used a screen of steel windows and doors to provide a strong industrial aesthetic. To manufacture and install the windows, they chose Steel Window Association …

Keen to extend their house in Wandsworth, South West London, to create a large, light filled family kitchen and dining area opening directly onto the garden, Simon and Marissa Pilkington used a screen of steel windows and doors to provide a strong industr

Not a side return but VCDesign can see this working on one

Extending an Edwardian home in Crouch End

© All photographs by David ButlerEye-opener: the use of roof lights and of white and translucent chrome furniture make the kitchen/dining room seem huge

The gable roof design vaults the ceiling giving an impressive sense of space and openness.

It's an option I guess, certainly cheaper The gable roof design vaults the ceiling giving an impressive sense of space and openness.

Love the mix of modern combined with old structure (scheduled via http://www.tailwindapp.com?utm_source=pinterest&utm_medium=twpin&utm_content=post4567054&utm_campaign=scheduler_attribution)

looks like there is a slot of glassabove roof and below beam to first floor- must be very high existing ceilings- great idea in this West London House

Studio 1 Architects' brick and glass extension to London house frames garden views

Studio 1 Architects' brick and glass extension to London house frames garden views, 106 Gladstone Road by Cat Ablitt, Studio 1 Architects

A transitional indoor/outdoor space

looks like there is a slot of glassabove roof and below beam to first floor- must be very high existing ceilings- great idea in this West London House

Alwyne Place by Lipton Plant Architects

Alwyne Place - Lipton Plant Architects lovely combination of bricks and seamless threshold of interior/exterior

Pinterest
Search