Shoreham Street / Project Orange/////// DISCOUNT TO PINTEREST CUSTOMERS Dedicated to deliver superior interior acoustic experience.#pinoftheday///////

Shoreham Street / Project Orange

House Husarö. Location: Stockholm, Sweden; firm: Tham & Videgård Arkitekter; photos: Ake E:son Lindman; year: 2012

Gallery of House Husarö / Tham & Videgård Arkitekter - 14

Image 14 of 23 from gallery of House Husarö / Tham & Videgård Arkitekter. Photograph by Ake E:son Lindman

TreeHouse / FMD Architects*★Dedicated to deliver superior interior acoustic experince.

Gallery of TreeHouse / FMD Architects - 3

Wood cladding on structural column to extend to deck

Une extension côté jardin tout en finesse

White oak doubles up as an interior and exterior solution bringing warmth and brightness to Church Crescent in North London

alternating wood texture

these wood slats are utilitarian in the way they are connected to the substrate — countersunk screws — but note the care in angling the top of the projecting pieces, so water sheds off the wood. contemporary exterior by Fougeron Architecture FAIA

BMCA Architects Limited created a replacement concept design for this dwelling inspired by traditional forms and layout of the existing and former “central hearth byre dwelling”

More ideas below: Before And After Mansard Roof Remodel Modern Mansard Roof Design Victorian Mansard Roof Deck Cottage Mansard Roof Second Empire Porch Mansard Roof Extension Mansard Roof Farmhouse Ideas Metal Mansard Roof Redesign

MiCasa by Stephen Davy Peter Smith Architects

Image 10 of 17 from gallery of MiCasa / Stephen Davy Peter Smith Architects. Photograph by Lyndon Douglas

The Runners House by AR Design Studio

Cedar frames an extension on AR Design Studio's The Runners House

exterior runners house ar design studio Modern Extension Reshaping a Confusing Home Layout in Winchester, UK

© Christine Francis

Yarra Street House / Julie Firkin Architects

Image 4 of 27 from gallery of Yarra Street House / Julie Firkin Architects. Photograph by Christine Francis

Origami-like redesign and extension of Victorian Villa in Islington, London by Alison Brooks Architects. Rear walls don't have to be straight - this can help with privacy and direct sun issues.

Alison Brooks Architects completed the redesign and extension for a residence located in Islington, London, UK. Spread a total surface of 400 square meters (main building plus extension), Lens House displays an intriguing exterior. Its Origami-like extens

School gatehouse built on a strict budget by Jonathan Tuckey Design

School gatehouse built on a strict budget by Jonathan Tuckey Design. Love the Marley Eternit fibre cement corrugated sheeting cladding.