eliminar la pared de las escaleras y sustituirlo por un vidrio nos proporciona mas luminosidad entre plantas.

This is how we would like the stairs descending from the dining room into the lower sitting/family room to look. Without the turn at the bottom of the staircase of course.

Keen to extend their house in Wandsworth, South West London, to create a large, light filled family kitchen and dining area opening directly onto the garden, Simon and Marissa Pilkington used a screen of steel windows and doors to provide a strong industrial aesthetic. To manufacture and install the windows, they chose Steel Window Association …

Beautiful steel windows and doors to provide a strong industrial aesthetic. To manufacture and install the windows, they chose Steel Window Association …

Large windows frame views of the gardens surrounding this house, where flowerbeds are covered with bark chips to recreate the architects' dream of a little house in the middle of a forest.

Villa Weinberg by Weinberg Architects and Friis & Moltke

Danish summer house by Mette and Martin Wienberg of Wienberg Architects has a series of elegant white and timber lined rooms, including a conversation pit.

Stairs with glass wall | A house for Agnes by Tigg and Coll Architects

Tigg Coll integrates bright-red steel frame in house extension

Increase light and space in small Victorian, houses by changing stairs and using glass - Tigg and Coll Architects

Pinterest
Search