naveenaramesh
More ideas from naveenaramesh
The Shanghai Natural History Museum in Shanghai, China, incorporates various natural elements in the exterior design of the museum including the cellular wall, inspired by the cells making up all humans and plants, a green wall and grass roof that represents the vegetation found all over the planet, and a stone wall surrounded by water to represent the moving tectonic plates and the erosion that occurs over time from water and plants.

The Shanghai Natural History Museum in Shanghai, China, incorporates various natural elements in the exterior design of the museum including the cellular wall, inspired by the cells making up all humans and plants, a green wall and grass roof that represents the vegetation found all over the planet, and a stone wall surrounded by water to represent the moving tectonic plates and the erosion that occurs over time from water and plants.

Maggie’s Centre by Snohetta - The latest Maggie's Centre for cancer care has been completed by Norwegian architects Snøhetta at the Foresterhill site of the Aberdeen Royal Infirmary in Scotland.

Maggies Cancer Caring Center, Aberdeen City, UK by Snøhetta Located on the Southern boundary of Forester Hill Hospital Maggie`s Cancer Care Center is a free standing Pavilion at the edge of the.

Taller 301 - Project - Plaza de la Hoja - Image-7

Article source: Taller 301 + Juan Pablo Ortiz Arquitectos Bogotá has had a renowned tradition in building high-quality social housing projects. The site, given its privileged location, presented a .

cube tube | lobby ~ sako architects

Built by SAKO Architects in Jinhua, China with date Images by Misae Hiromatsu. ‘CUBE TUBE’ consists of an office building and a restaurant building in the new Economic Development Zone in Jinhua, .