qua simodo

qua simodo

0
Followers
5
Following
qua simodo
More ideas from qua
Rise Design Studio has added a glazed extension to the rear of a London house, creating a light-filled kitchen and dining room that opens up to the garden

The house is a typical two storey plus attic mid-terrace property, with double height rear outrigger extension located in Kensal Rise. There were a number of issues with the property, namely the existing 'alley' between rear outrigger and boundary wa.

Architect Jess Thomas's compact and streamlined kitchen in her Brooklyn townhouse has black stained cabinets with cutout pulls and open and closed storage.

Victoria kitchen remodel Shapeless Studio architect Jess Thomas& gut renovation of her Bed Stuy Brooklyn townhouse features restored original details and a warm minimalist touch.