Pinterest

Explore Office Spaces, Elizabeth Roberts, and more!

.

The new town and tourist information office is located in the Späth’sches Haus, a building from the century on the market square right in the centre of Esslingen. DIA – Dittel Architekten won the invited competition to redesign the tourist i

Hermès’ flagship store on Paris’s Rue de Sévres plays with architectural space

Selling Spaces: new directions in retail design

Hermès Rive Gauche (engineering and construction) by Bollinger + Grohmann Ingenieure

Casa Topo,© John J. Macaulay

Galeria de Casa Topo / Johnsen Schmaling Architects - 9

Topo House: Amazing Pasture Residence by Johnsen Schmaling Architects: Cozy Family Room In The Topo House With Fluffy Sofas And White Stair .

I like the lines of light on the floor with part of the room in shade/darkness.

Gallery of Soogook Village / op'us architects - 5

Bergen University College / Cubo Arkitekter + HLM Arkitektur

Gallery of Bergen University College / Cubo Arkitekter + HLM Arkitektur - 2

Image 2 of 16 from gallery of Bergen University College / Cubo Arkitekter + HLM Arkitektur. Courtesy of Cubo Arkitekter + HLM Arkitektur

Photo: Benjamin Benschneider

If I could convince husband that our dilapidated garage needs to be replaced with something lik.

Curvacious oak staircase ascends through converted London convent by John Smart Architects

Curvaceous oak staircase ascends converted convent by John Smart

A dramatic oak staircase connects five storeys of this Victorian convent building in south London, converted into four homes by John Smart Architects.

„The Brain” – Der kubische Arbeitsplatz eines Filmemachers in Seattle

"The Brain" cinematic laboratory by Olsen Sundberg Kunding Allen Architects. We're pretty sure we'd have no problem feeling inspired enough to get work done in this foot concrete box in Seattle.

Ski In, Stroll Out: Reiulf Ramstad Designs a House for all Seasons in Norway

Ski In, Stroll Out: Reiulf Ramstad Designs a House for all Seasons in Norway

Reiulf Ramstand Architects clad a weekend house near Hol, Norway, with local pine. Photography by J ames Silverman.