Explore these ideas and more!

Explore related topics

Величковски за dw.de: „Блефот на Груевски и Димитриев легитимира барање мнозинство за нов тип на Влада и нема да го сопре поништувањето на аболицијата“

Величковски за dw.de: „Блефот на Груевски и Димитриев легитимира барање мнозинство за нов тип на Влада и нема да го сопре поништувањето на аболицијата“

Претседателот на Комисијата за надворешни работи на ЛП, Љупчо Арсовски во Топ Тема, 17.2.2016

Претседателот на Комисијата за надворешни работи на ЛП, Љупчо Арсовски во Топ Тема, 17.2.2016

Колумна на претседателот Величковски: „Со што (не) се согласувам со Фуере, и зошто „Пржино“ пропаѓа“

Колумна на претседателот Величковски: „Со што (не) се согласувам со Фуере, и зошто „Пржино“ пропаѓа“

Посета на претседателот на ЛП на невладината ЦИВИЛ

Посета на претседателот на ЛП на невладината ЦИВИЛ

Интервју на претседателот Величковски за НБИА: „Македонија е повеќе од само четири партиски претседатели“

Интервју на претседателот Величковски за НБИА: „Македонија е повеќе од само четири партиски претседатели“

Интервју на претседателот Величковски за стандард.мк: „Постапката на Уставниот суд создава ризик за изборна „касапаана“

Интервју на претседателот Величковски за стандард.мк: „Постапката на Уставниот суд создава ризик за изборна „касапаана“

Арсовски за посетата на Хан: „Непристојна посета“

Арсовски за посетата на Хан: „Непристојна посета“

Величковски за Доказ.мк: ВРЗАНИТЕ ПОТПИСИ НА МИНИСТРИ СЕ НЕБУЛОЗА

Величковски за Доказ.мк: ВРЗАНИТЕ ПОТПИСИ НА МИНИСТРИ СЕ НЕБУЛОЗА

МИОДРАГ МИШОЛИЌ ИЗБРАН ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА КОМИСИЈАТА ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО, ШУМАРСТВО И РУРАЛЕН РАЗВОЈ ПРИ ЛП

МИОДРАГ МИШОЛИЌ ИЗБРАН ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА КОМИСИЈАТА ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО, ШУМАРСТВО И РУРАЛЕН РАЗВОЈ ПРИ ЛП

Софија, Бугарија: СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ВЕЛИЧКОВСКИ СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ДПС, ЉУТВИ МЕСТАН И ЕВРО-ПРАТЕНИКОТ ИЛХАН ЌУЧУК

Софија, Бугарија: СРЕДБА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ВЕЛИЧКОВСКИ СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ДПС, ЉУТВИ МЕСТАН И ЕВРО-ПРАТЕНИКОТ ИЛХАН ЌУЧУК

Стојковски: „Битола од Либералната партија бара да продолжи како и досега – ниту подземно договарање со Груевски, ниту да го возиме комбето на Заев“

Стојковски: „Битола од Либералната партија бара да продолжи како и досега – ниту подземно договарање со Груевски, ниту да го возиме комбето на Заев“

Величковски во Гази Баба: „Со (контра)протестите, демистифицирани се и ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ, Ве повикувам да не подлегнуваме на видени сценарија“

Величковски во Гази Баба: „Со (контра)протестите, демистифицирани се и ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ, Ве повикувам да не подлегнуваме на видени сценарија“

Величковски во Бутел: „Протестираме без партиски обележја, не за „селфија“ и позирање, туку за иднината на сите нас“

Величковски во Бутел: „Протестираме без партиски обележја, не за „селфија“ и позирање, туку за иднината на сите нас“

Вајгл до Величковски: ВО НИТУ ЕДНА ПРИЛИКА НЕ РЕКОВ ДЕКА ЗАЕВ Е ЕДИНСТВЕНИОТ ОДГОВОРЕН НИТУ ЗА КРИЗАТА, НИТУ ЗА НЕУСПЕШНИТЕ ОБИДИ ЗА НЕЈЗИНО РЕШАВАЊЕ

Вајгл до Величковски: ВО НИТУ ЕДНА ПРИЛИКА НЕ РЕКОВ ДЕКА ЗАЕВ Е ЕДИНСТВЕНИОТ ОДГОВОРЕН НИТУ ЗА КРИЗАТА, НИТУ ЗА НЕУСПЕШНИТЕ ОБИДИ ЗА НЕЈЗИНО РЕШАВАЊЕ

Величковски: Бидејќи четирипартитното договарање веќе се практикува, ЛП засега не гледа ниту можност ниту потреба за уфрлање во преговорите

Величковски: Бидејќи четирипартитното договарање веќе се практикува, ЛП засега не гледа ниту можност ниту потреба за уфрлање во преговорите

ПРЕС: „Случајот „Макпетрол“ е тест дали ќе ја пресретнеме опасноста од енергетска зависност и идна промена на…

ПРЕС: „Случајот „Макпетрол“ е тест дали ќе ја пресретнеме опасноста од енергетска зависност и идна промена на…

Pinterest
Search