Explore Wellington New Zealand, Parrot Bird and more!

Explore related topics

Kaka (Nestor meridionalis) -->  De 45 cm. de longitud y un peso medio de 550 gramos. Illustration of a Kaka. Los Kaka (Nestor meridionalis) son unos loros corpulentos con una cola de longitud media y un plumaje predominantemente marrón y rojo. El macho adulto tiene la corona de color gris blanquecino y el cuello con una apariencia marrón grisáceo debido a las grandes plumas marrones que le bordean.

The Not So Wild Parrots of New Zealand: Nesting Kaka Parrots Spotted in Central Wellington:

haast's eagle | Haast_Eagle.jpg

Haast's Eagle

Haast's Eagle (Harpagornis moorei ) was a species of eagle that once lived on the South Island.

Nature

01kaka1.jpg (1203×800)

01kaka1.jpg (1203×800)

https://www.facebook.com/WonderBirdSpecies/ New Zealand kākā (Nestor meridionalis); Endemic to New Zealand; IUCN Red List of Threatened Species 3.1 : Endangered (EN)(Loài nguy cấp) || Vẹt kaka New Zealand; Loài đặc hữu New Zealand; HỌ VẸT CÚ NEW ZEALAND - STRIGOPIDAE (New Zealand parrots).

Our neighbour, a rare Kaka bird, photographed in Albert Park by our own Andy McIntyre

https://www.facebook.com/WonderBirdSpecies/ New Zealand kākā (Nestor meridionalis); Endemic to New Zealand; IUCN Red List of Threatened Species 3.1 : Endangered (EN)(Loài nguy cấp) || Vẹt kaka New Zealand; Loài đặc hữu New Zealand; HỌ VẸT CÚ NEW ZEALAND - STRIGOPIDAE (New Zealand parrots).

https://www.facebook.com/WonderBirdSpecies/ New Zealand kākā (Nestor meridionalis); Endemic to New Zealand; IUCN Red List of Threatened Species 3.1 : Endangered (EN)(Loài nguy cấp) || Vẹt kaka New Zealand; Loài đặc hữu New Zealand; HỌ VẸT CÚ NEW ZEALAND - STRIGOPIDAE (New Zealand parrots).

Pinterest
Search