Explore Metal Facade, Metal Panels, and more!

Explore related topics

Lotus Haus,© Moon Jung sik

Gallery of Lotus Haus / SMART ARCHITECTURE - 6

Lotus Haus is a minimalist residence located in Daegu, South Korea, designed by Smart Architecture.

Grupo Precisión Building — Guillermo Acuña Arquitectos Asociados #modern ☮k☮ #architecture

Gallery of Grupo Precisión Building / Guillermo Acuña Arquitectos Asociados - 2

Lotus Haus by Smart Architecture. "It is hoped that the bright staircase towards the outside will brighten the town in the dark night, and the house will become bright, comfortable, well-protected, warm and not tired for a long time."

Completed in 2015 in Daegu, South Korea. Images by Moon Jung sik. Lotus Haus is located at Gyeohak Road, Suseong-gu, Daegu, and adjacent to many educational facilities. The site is adjacent to road.

Gallery - Lotus Haus / SMART ARCHITECTURE - 5

Gallery of Lotus Haus / SMART ARCHITECTURE - 5

Lotus Haus is a minimalist residence located in Daegu, South Korea, designed by Smart Architecture.

Gallery - Lotus Haus / SMART ARCHITECTURE - 12

Gallery of Lotus Haus / SMART ARCHITECTURE - 1

Smart Architecture's Lotus Haus has a perforated metal facade. A geometric pattern based on the shape of lotus flowers is punched into steel panels cladding the upper storeys of this residential and commercial building in the South Korean city of Daegu.

Cellebroedersstraat / a2o architecten

Cellebroedersstraat / a2o architecten

Fuente: architectenFotografía: architecten Street-facing roomsConversion of Cellebroeders to student units and shop. building on the Cellebroedersstraat

Gallery of Iberian Museum / J.L. López de Lemus, Harald Schönegger, Ignacio Laguillo & Luis Ybarra - 3

Gallery of Iberian Museum / J.L. López de Lemus, Harald Schönegger, Ignacio Laguillo & Luis Ybarra - 3

Completed in 2016 in Jaén, Spain. Images by Fernando Alda. The origins of the new Museum can be located at the end of 2001 when the Ministry of National Finance, the Local and Regional Governments signed an.

© Spaceshift Studio

H2 BOX / PODesign

Completed in 2014 in Bangkok, Thailand. Images by Spaceshift Studio. BOX is an extension showroom of CONDO displaying typical room unit. Because building size is considerably small, abstract white box is.

Brod/ The Ship/ La nave: a floating pavilion for Croatia at the Venice Biennale - LA76 Design & Travel Blog

Brod/ The Ship/ La nave: a floating pavilion for Croatia at the Venice Biennale

Ampera Six / Chrystalline Architect

Gallery of Ampera Six / Chrystalline Architect - 12

Image 12 of 55 from gallery of Ampera Six / Chrystalline Architect. Photograph by William Kalengkongan

E8 building. Coll-Barreu arquitectos. Urrunaga, Spain

Built by Coll-Barreu Arquitectos in Vitoria, Spain with date Images by Aleix Bagué. The building is the result of a design competition called with the intention of highlight an ambitious expansion o.

Pinterest
Search