Pinterest

Explore Corporate Interiors, Children S Hospital and more!

The 14th floor meeting rooms and the staff stairs connect to the roof deck, which features covered seating spaces and panoramic views of the city. Photo by Joe Harrison, JH Photography Inc.

The floor meeting rooms and the staff stairs connect to the roof deck, which features covered seating spaces and panoramic views of the city. Photo by Joe Harrison, JH Photography Inc.

The dramatic five-story lobby is infused with daylight, high-end furniture, and finishes, and a sculpture of aspen trees by local artist Randall Stillwell. Glass-paneled balconies allow ample views. Photo: Fred Fuhrmeister, Time Frame Images.

Healthcare The dramatic five-story lobby is infused with daylight, high-end furniture, and finishes, and a sculpture of aspen trees by local artist Randall Stillwell.

Open laboratory space is provided for 48 CVRB principal investigators with their office pods vertically tied to an open, four-story “interactive” staircase designed to facilitate communication and interaction between scientists. #healthcare

Open laboratory space is provided for 48 CVRB principal investigators with their office pods vertically tied to an open, four-story “interactive” staircase designed to facilitate communication and interaction between scientists.

PHOTO TOUR: Providence Medical Park | Healthcare Design --- Circulation corridors and waiting areas are placed at the building perimeter to take in views of the landscape. Photo: Benjamin Benschneider/Mahlum

Circulation corridors and waiting areas are placed at the building perimeter to take in views of the landscape.

The double-height public atrium provides an entry for walk-in emergencies, a public entry for the Children’s Hospital, and an after-hours visitor entry. Pediatric ED at Providence Sacred Heart Medical Center. Photo: Benjamin Benschneider/Mahlum.

The double-height public atrium provides an entry for walk-in emergencies, a public entry for the Children’s Hospital, and an after-hours visitor entry. Pediatric ED at Providence Sacred Heart Medical Center.

The nature of the research done at the laboratory requires both wet lab space for traditional research methods and dry lab space for computational work. Photo: Robert Benson Photography

Image 8 of 16 from gallery of Jackson Laboratory for Genomic Medicine / Centerbrook Architects & Planners. Photograph by Robert Benson

Large frameless glazing at the work areas creates a welcoming and inviting atmosphere, while maintaining separation of the staff and public space. Counter heights coordinate with computer monitors in order to minimize the look of clutter from the public view. Photo: Joseph St. Pierre

Large frameless glazing at the work areas creates a welcoming and inviting atmosphere, while maintaining separation of the staff and public space. Counter heights coordinate with computer monitors in order to minimize the look of clutter from the public view. Photo: Joseph St. Pierre

Green design and architecture are used to build a LEED-certified rural hospital

The combination of wood, stone, glass, plants and light gives a soothing effect. Green design and architecture by LEED design.

reception: Architecture Design of Phoenix Children’s Hospital Arizona

Arizona’s Phoenix Children’s Hospital, designed and renovated by HKS Architects, is an tower facility that is one of the largest pediatric campuses in the country. The playful, sophistica…

The Zone staff got a new office space as part of the renovation project. Photo: Allen S. Kramer/Texas Children’s Hospital

The Zone staff got a new office space as part of the renovation project. Photo: Allen S. Kramer/Texas Children’s Hospital

Bellevue Medical Center / HDR Architecture I like how the wooden wall feature turns into a reception desk

Bellevue Medical Center / HDR Architecture

An example of an open nurse’s station model. This design minimizes the physical barrier between staff and patients, and can look similar to a reception desk. However, it can be easy for more disruptive patients to assault staff. Rendering courtesy of LS3P.

An example of an open nurse’s station model. This design minimizes the physical barrier between staff and patients, and can look similar to a reception desk. However, it can be easy for more disruptive patients to assault staff. Rendering courtesy of