Explore Php, Details and more!

Detalhes internos que fazem toda diferença a bordo do Hi Way.

Detalhes internos que fazem toda diferença a bordo do Hi Way.

Trakker102610OKB

Trakker102610OKB

IVECO Vision concept van

IVECO Vision concept van

Чиптјунинг на камион со заштеда на гориво плус поголема моќност. Чиптјунинг на Iveco Stralis 460 (ЕУРО 6)  Iveco Stralis 460 има 11.1 литарски шестцилиндричен мотор со 460 коњски сили и вртежен момент од 2150 Нм. Роден е во Италија, развиен во Германија и склопен во Шпанија. Моторот доаѓа од Швајцарија. Јасно е дека Iveco ги комбинира најдобрите европски доблести: Квалитет, сигурност и темперамент. И со вградување на чиптјунинг модулот за подобрување на ефикасноста се додава уште една…

Чиптјунинг на камион со заштеда на гориво плус поголема моќност. Чиптјунинг на Iveco Stralis 460 (ЕУРО 6) Iveco Stralis 460 има 11.1 литарски шестцилиндричен мотор со 460 коњски сили и вртежен момент од 2150 Нм. Роден е во Италија, развиен во Германија и склопен во Шпанија. Моторот доаѓа од Швајцарија. Јасно е дека Iveco ги комбинира најдобрите европски доблести: Квалитет, сигурност и темперамент. И со вградување на чиптјунинг модулот за подобрување на ефикасноста се додава уште една…

DAF XF 460

DAF XF 460

Iveco truck.***

If you are worried about the awful circumstance of your business as a result of your past terrible credit fund history, quit stressing and meet with the chief Bad Credit Truck Finance Company and get fitting help.Visit us.

_dsc6066-1.jpg (1280×851)

_dsc6066-1.jpg (1280×851)

LINE_UP1

LINE_UP1

New Eurocargo

New Eurocargo

DAF XF 460

DAF XF 105460 - specs, photos, videos and more on TopWorldAuto

Pinterest
Search