Explore Museum and more!

Museu da Eletricidade

Museu da Eletricidade

2fbbe9b1d3313105d467c04e17b295dd.jpg (500×485)

This looks like a fun preschool room too. I like designs that incorporate modern design and fun elements. NBBJ Win Healthcare Design Competition for Bayt Abdullah Children’s Hospice…

bench seating, stadium arrangement with individual pads -- creates uniform, informal space but designates space to each audience member

Andrée Chedid Media Library / D’HOUNDT+BAJART Architects & Associates

Built by D’HOUNDT+BAJART Architects & Associates in Tourcoing, France The building will be developed over a surface area of and will consist of two parts, an old part - the Tiber.

Playtime Paris Juillet/July 13 #playtimeparis #tradeshow #fashion #kid

Playtime Paris Juillet/July 13 #playtimeparis #tradeshow #fashion #kid

Really like this smaller footprint, but plenty of room for people to work

I'm also a fan of shared tables without barriers as an option. Still think there should be designated stations with privacy within the open floor.

Librerias                                                       …

Documentation of the interior at Ørestad School and Library designed by Claus Bjarrum Arkitekter.

Pinterest
Search