Pinterest

Explore these ideas and more!

Greqi, vijon përplasja universitet-qeveri

Greqi, vijon përplasja universitet-qeveri

“Darkness cannot drive out darkness; only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.” – Martin Luther King Jr. (photo: http://www.huffingtonpost.com)

Martin Luther King Jr.: Remembering a Committed Life

On August 1963 Martin Luther King Jr. says his "I have a dream" speech. This speech sought to give African Americans more rights. After this speech he became a major leader for the civil rights movement.

Organizata për të drejtat e njeriut “Amnesty International” i bëri thirrje kryeministrit serb dhe qeverisë në Beograd që të mbështesin “Pride Parade” që do të zhvillohet në kryeqytetin serb më 28 shtator.

* Gay rights threatened in conservative Serbian society * Serbia under EU pressure to allow Pride march

Rama: Jemi në kushtet e emergjencës kombëtare

Rama: Jemi në kushtet e emergjencës kombëtare

Ka nisur puna për furnizimin me medikamentet emergjente dhe mjetet ndihmëse përfshire glukozë, alkool e shiringa në QSUT.

Furnizimi i spitaleve me ilaçe

Hyundai do paguajë administratën amerikane

Hyundai do paguajë administratën amerikane

Të dhënat e fundit zyrtare tregojnë se biznesi vazhdon të tkurr investimet në ekonomi. Instituti i statistikave raportoi se në muajin qershor, importi i makinerive dhe pajisjeve, ra me 20 për qind krahasuar me qershorin e vitit të kaluar.  http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=261079

Të dhënat e fundit zyrtare tregojnë se biznesi vazhdon të tkurr investimet në ekonomi. Instituti i statistikave raportoi se në muajin qershor, importi i makinerive dhe pajisjeve, ra me 20 për qind krahasuar me qershorin e vitit të kaluar. http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=261079

Të bashkëjetosh me plehrat - http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=261809

Të bashkëjetosh me plehrat - http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=261809

Një javë para mbledhjes së sesionit të ri të Parlamentit, Kryeministri i zgjedhur Edi Rama mbledh kabinetin e përzgjedhur në një takim të dytë pune, një mbledhje që pritet të zhvillohet në qytetin e Shkodrës.

Një javë para mbledhjes së sesionit të ri të Parlamentit, Kryeministri i zgjedhur Edi Rama mbledh kabinetin e përzgjedhur në një takim të dytë pune, një mbledhje që pritet të zhvillohet në qytetin e Shkodrës.

Misteri i Shkollës së Avokatisë

Misteri i Shkollës së Avokatisë

Kryetari i dorëhequr i Partisë Demokratike, njëkohësisht kryeministër në detyrë, Sali Berisha nëpërmjet profilit të tij në Facebook iu drejtua anëtarësisë së Partisë Demokratike, duke e falenderuar, për atë që ai e quajti “pritje dinjitoze që po dëshmojnë në takimet me kandidatët në këtë garë. http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=260659=fp

Kryetari i dorëhequr i Partisë Demokratike, njëkohësisht kryeministër në detyrë, Sali Berisha nëpërmjet profilit të tij në Facebook iu drejtua anëtarësisë së Partisë Demokratike, duke e falenderuar, për atë që ai e quajti “pritje dinjitoze që po dëshmojnë në takimet me kandidatët në këtë garë. http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=260659=fp

“Huffington Post” për Ramën - http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=261758

“Huffington Post” për Ramën - http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=261758

Sfida e korrupsionit në Shqipëri -  http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=261444

Sfida e korrupsionit në Shqipëri - http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=261444

Kryeministri i zgjedhur Edi Rama bëri me dije se në krye të detyrave të Qeverisë që do të drejtojë në shtator, është saktësimi i situatës ekonomike në vend, me bindjen se Qeveria në ikje është duke lënë një gropë të thellë financiare.  http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=261330=fp

Kryeministri i zgjedhur Edi Rama bëri me dije se në krye të detyrave të Qeverisë që do të drejtojë në shtator, është saktësimi i situatës ekonomike në vend, me bindjen se Qeveria në ikje është duke lënë një gropë të thellë financiare. http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=261330=fp

Përkeqësohet mjedisi ekonomik

Përkeqësohet mjedisi ekonomik

Borxhi vazhdon të rritet - Borxhi i Shqipërisë arriti në 871.8 miliardë lekë ose gati 8.7 miliardë dollarë në fund të gjashtëmujorit të parë.

Borxhi vazhdon të rritet - Borxhi i Shqipërisë arriti në 871.8 miliardë lekë ose gati 8.7 miliardë dollarë në fund të gjashtëmujorit të parë.