Explore Architecture Design, Facade Design, and more!

Explore related topics

Centro de Ciência Viva, Lisbon, Portugal, 2008-10

Built by Atelier,JLCG Arquitectos in Lisbon, Portugal with date Images by Ricardo Gonçalves. Wayfinding and environmental graphic design project developed in partnership with the architect João Luís Carrilho da.

Prada SS16 Men's catwalk by AMO

AMO installs "stalactites" above Prada SS16 catwalk

Digital Park -  a concept for creating a urban city space. The touch panel changes its color by temperature and sound by Karen Chiu

Having screens light up with different girls or animals on them Digital Park - a concept for creating a urban city space. The touch panel changes its color by temperature and sound by Karen Chiu

Beyond Infinity is a multi-sensory structure that interweaves mirrors, lights and music.

'Beyond infinity' - Multisensory installation by french artist and theorist Serge Salat, interweaves mirrors, light, music, and fractal art in an architecture that conflates visitors' perceptions of space

Patternity

poptech: “ ianbrooks: “ Holographic Cube Building by Hiro Yamagata Originally made for the Guggenheim Bilbao Museum, this installation covered two buildings in holographic panels that shifted color.

DIY pallet public bench / Placemaking at Perikleous Str. / from derelict void space to functional public Place / athens, greece by Atenistas

Atenistas' design intervention takes a run down street and turns it into a fun and functional public space!

The backdrop stole the show in this booth by Pratt students along with Arpad Baksa. By inserting glass test tubes into a perforated wall illuminated from behind, they created a glowing map of the world. Mesmerizing.

The backdrop stole the show in this booth by Pratt students along with Arpad Baksa. By inserting glass test tubes into a perforated wall illuminated from behind, they created a glowing map of the world.

SKIN, Portugal The Pavilion of Knowledge

SKIN Knowledge Pavilion by atelier and João Luís Carrilho da Graça Environmental design project, for a multipurpose room, the foyer of the Pavilion of Knowledge, a science museum in Lisbon.

installation SKIN for the Pavilion of Knowledge

Built by Atelier,JLCG Arquitectos in Lisbon, Portugal with date Images by Ricardo Gonçalves. Wayfinding and environmental graphic design project developed in partnership with the architect João Luís Carrilho da.

Pinterest
Search