Museum Exhibition, Exhibition Stands

Exhibition Space, Exhibition Stands, Spaceship Interior, Expo Stand, Environmental Design, User Experience, Interior Design, Retail Design, Architecture

ServusTV-News-Studio

The re-design of the broadcast studio conceived and built by Veech x Veech for Red Bull’s 2009 channel launch of ServusTV News Studio targeted the creation of a new identity reflecting the duality of the news program format.

東レ・メディカル株式会社                                                                                                                                                                                 もっと見る

東レ・メディカル株式会社 もっと見る

Visible from a distance a bright cube opens its corner like an unfolded theater curtain to welcome the visitors. Through this open triangle the visitors are lead into the inner part of the booth.

Visible from a distance a bright cube opens its corner like an unfolded theater curtain to welcome the visitors. Through this open triangle the visitors are lead into the inner part of the booth.

Projekt - CD3D - Messen - Showrooms - Museen - Shopdesign - Edutainment

Projekt - CD3D - Messen - Showrooms - Museen - Shopdesign - Edutainment

Pinterest
Search