Explore Square Meter, Beijing and more!

Explore related topics

zao-standardarchitecture-micro-hutong-hostel-beijing-designboom-02

ZAO / standardarchitecture has completed a hostel inside a renovated beijing hutong that measures just 30 square meters.

中国,北京,微胡同建筑 / ZAO/标准营造事务所 - ArchGo!

中国,北京,微胡同建筑 / ZAO/标准营造事务所 - ArchGo!

Tiny Hostel in Beijing by Standardarchitecture  ZAO / Standardarchitecture completed a project of hostel in a renovated Beijing hutong (name used to talk about small alleys or a narrow passage in China) 30 square meters large. This project continues the firm interest into this kind of architecture typical of Chinese capital. The hostel has been created thanks to a juxtaposition of blocks spaces and shapes all united by the courtyard.              #xemtvhay

Tiny Hostel in Beijing by Standardarchitecture

ZAO / Standardarchitecture completed a project of hostel in a renovated Beijing hutong (name used to talk about small alleys or a narrow passage in China), 30 s

zao-standardarchitecture-micro-hutong-hostel-beijing-designboom-02

ZAO/standardarchitecture creates hostel within beijing hutong

ZAOstandardarchitecture . Micro Hutong . BEIJING (14)

ZAO/standardarchitecture creates hostel within beijing hutong

http://hotdietpills.com/cat1/power-walking-or-running-to-lose-weight.html

- To connect with us, and our community of people from Australia and around the world, learning how to live large in small places

ZAO/standardarchitecture · Micro Hutong, Beijing

ZAO / standardarchitecture has completed a hostel inside a renovated beijing hutong that measures just 30 square meters.

Wee Studio designed The Treehouse, a pair of prefab timber huts located at the foot of Mount Wuling in Beijing.

Romantic Treehouse huts are tucked away in Beijing’s tranquil mountains

Away from the hustle and bustle of Beijing hides a delightful pair of timber huts designed by Chinese design firm Wee Studio. Dubbed the Treehouse, these 9

Casa Box by Alan Chu & Cristiano Kato Architect

Casa Box - Ilhabela, Sao Paulo, Brazil - 2008 - Alan Chu e Cristiano Kato arquitetos rustic stone and white box

Pinterest
Search