Cancel
More information
Geometrically stacked beam structure
Find this Pin and more on WARM WOOD DECOR by PANYL.
Geometrically stacked beam structure

Geometrically stacked beam structure

Similar ideas

Cancel
More information
Sake no Hana 23 St James's Street, London SW1A 1HA UK 2007.10a Restaurant 597.9m2 Sake no Hana (Sake Flower) is a Japanese restaurant on Saint Jame’s Street in the center of London. The low-rise wing of the Economist Building, the masterpiece of British modernist architecture designed by Peter Smithson, was transformed into a restaurant. The Economist Building is known for its Gothic appearance with bar-shaped polished stones. We got a hint for the design from the façade that weaves long ...
What others are saying

or Armature?

Sake no Hana 23 St James's Street, London SW1A 1HA UK 2007.10a Restaurant 597.9m2 Sake no Hana (Sake Flower) is a Japanese restaurant on Saint Jame’s Street in the center of London. The low-rise wing of the Economist Building, the masterpiece of British modernist architecture designed by Peter Smithson, was transformed into a restaurant. The Economist Building is known for its Gothic appearance with bar-shaped polished stones. We got a hint for the design from the façade that weaves long ...

Sake no Hana 23 St James's Street, London SW1A 1HA UK 2007.10a Restaurant 597.9m2 Sake no Hana (Sake Flower) is a Japanese restaurant on Saint Jame’s Street in the center of London. The low-rise wing of the Economist Building, the masterpiece of British modernist architecture designed by Peter Smithson, was transformed into a restaurant. The Economist Building is known for its Gothic appearance with bar-shaped polished stones. We got a hint for the design from the façade that weaves long ...
Cancel
More information
Ke05RAHXnQI.jpg (534×800)
What others are saying

Wooden Wall Art That Will Change Your Homes Look

Ke05RAHXnQI.jpg (534×800)

Ke05RAHXnQI.jpg (534×800)
Cancel
More information
Wooden house by Sou Fujimoto architects, Japán.
Wooden house by Sou Fujimoto architects, Japán.
Cancel
More information
1 of 2: Exterior: KENGO KUMA AND ASSOCIATES. We wanted to create a building like a forest by piling up pieces of wood, rather than joining them together. The element we chose was an ordinary and affordable rectangular timber sectioned in 105mm. Without giving any special treatment to the wood, we sought to realize an organic space like a forest, simply by accumulating the timbers.
What others are saying

We wonder if architectural design firm Kengo Kuma played a game of Jenga just before designing Café Kureon. This restaurant in Toyama, Japan, is built from wooden beams stacked in a Jenga-like pattern.

Café Kureon locates in a park in Toyama city. The restaurant is built in an unusual wooden structure, worthy of being called wood masonry. Low-priced materials (American Pine) in standardized size of section were piled up like stones.

View full picture gallery of Café Kureon

1 of 2: Exterior: KENGO KUMA AND ASSOCIATES. We wanted to create a building like a forest by piling up pieces of wood, rather than joining them together. The element we chose was an ordinary and affordable rectangular timber sectioned in 105mm. Without giving any special treatment to the wood, we sought to realize an organic space like a forest, simply by accumulating the timbers.

1 of 2: Exterior: KENGO KUMA AND ASSOCIATES. We wanted to create a building like a forest by piling up pieces of wood, rather than joining them together. The element we chose was an ordinary and affordable rectangular timber sectioned in 105mm. Without giving any special treatment to the wood, we sought to realize an organic space like a forest, simply by accumulating the timbers.
Cancel
More information
L photographed by Juan Devillalba- ONE EYELAND
What others are saying

Photograph Juan De Villalba L on One Eyeland

Could make for a wall paper style nugget.

Shadows and patterns

Form and repitition.

L photographed by Juan Devillalba- ONE EYELAND

L photographed by Juan Devillalba- ONE EYELAND
Cancel
More information
Tower+House+/+Andrew+Maynard+Architects
What others are saying

Tower+House+/+Andrew+Maynard+Architects

Tower+House+/+Andrew+Maynard+Architects

People also love these ideas

Baker D Chirico

Baker D Chirico by March Studio

Melbourne-based architecture practice March Studio has shared images of Baker D Chirico, an interior project for a new branch of the artisanal bakery in Carlton, Australia.

architecture largest wooden structure Spain

Metropol Parasol // The World’s Largest Wooden Structure

Located at Plaza de la Encarnacion, the stunning sequence of undulating parasols comprises the world’s largest wooden structure.

Complex Wooden Structure Composed of 9,076 Pieces - My Modern Met

Complex Wooden Structure Composed of 9,076 Pieces

Woot! Finger Tips: Woot! Modern Table Which Can Transform!

this coffee table represents functionalism because it functions first as a small table, but then extends at will to accomodate bigger things to be sat upon it, without falling through the holes, of course.

Timber Structure : Archery Hall & Boxing Club / FT Architects

Gallery of Archery Hall & Boxing Club / FT Architects - 16

Image 16 of 22 from gallery of Archery Hall & Boxing Club / FT Architects. Photograph by Shigeo Ogawa

3d timber cladding

these wood slats are utilitarian in the way they are connected to the substrate — countersunk screws — but note the care in angling the top of the projecting pieces, so water sheds off the wood. contemporary exterior by Fougeron Architecture FAIA

Kunsthaus Art House Extension Architects: ssm Architekten ag Location: Grenchen, Switzerland Project year: 2005

Kunsthaus Art House Extension / ssm Architekten

Completed in 2008 in Grenchen, Switzerland. Art - Location / Awareness of a "new" location The project proposal aims at a holistic view of the Kunsthaus entity, but equally taking its near as.

Various building patterns architect Kengo Kuma #architecture

4 Museum: Control void spacing for light entry. Various building patterns architect Kengo Kuma

SPARK YA BRAYN

Detail view of the Peoples Gas Education Pavilion in the South Pond area of the Lincoln Park Zoo in Chicago. Designed and built by Studio Gang, the pavilion is a learning center for children.

Pinterest
Search
Get a free account to see more ideas

Unlimited free access to the world's best ideas

Sign up to see more

OR

By continuing, you agree to Pinterest's Terms of Service, Privacy Policy
Already a member?
Log in
Pinterest helps you find ideas to try.