Cancel
More information
meatball landen yang cemerlang dengan jualan yang best ! dengar katanya masa puasa ni unit meatball ni niaga hari2 kat Jalan TAR. perghh !!
Find this Pin and more on MOBILE FOOD KIOSK MALAYSIA by foodietruckmala.
meatball landen yang cemerlang dengan jualan yang best ! dengar katanya masa puasa ni unit meatball ni niaga hari2 kat Jalan TAR. perghh !!

Discover ideas about Food Kiosk

meatball landen yang cemerlang dengan jualan yang best ! dengar katanya masa puasa ni unit meatball ni niaga hari2 kat Jalan TAR. perghh !!

Similar ideas

Cancel
More information
original design setiap unit adalah buka 1 pintu, untuk tambahan 2nd window open, ada kos nya ya !!
original design setiap unit adalah buka 1 pintu, untuk tambahan 2nd window open, ada kos nya ya !!
Cancel
More information
kenapa sampai penuh dengan reporter ni ?? sebab ada menteri duduk dalam unit tu.huhuhu
kenapa sampai penuh dengan reporter ni ?? sebab ada menteri duduk dalam unit tu.huhuhu
Cancel
More information
Antara perkara yang menggembirakan kami adalah bila konsep niaga ini mendapat sambutan dari pihak kementerian. Kita tunggu sampai lulus ya!
Antara perkara yang menggembirakan kami adalah bila konsep niaga ini mendapat sambutan dari pihak kementerian. Kita tunggu sampai lulus ya!
Cancel
More information
kalau kena dengan cara kita niaga, kita susun elok2 semua perkakas niaga, boleh cater ramai orang pada satu2 masa. memang awesome tau !
kalau kena dengan cara kita niaga, kita susun elok2 semua perkakas niaga, boleh cater ramai orang pada satu2 masa. memang awesome tau !
Cancel
More information
abg Polis beratur nak beli air.huhuhu
abg Polis beratur nak beli air.huhuhu
Cancel
More information
ini adalah real live situation untuk peniaga yang akan operate dalam unit. Ini unit 10kaki. antara peniaga dan pembeli, boleh berinteraksi diantara satu sama lain. setiap unit ini ada floor layout design yang dipersetujui semasa order, baru kami buat. bertukar niaga dalam wagon kami bererti anda upgrade lokasi niaga anda kearah lebih baik untuk jualan lebih baik. Jika ada jalan, usahakan ya :) http://www.mobilefoodkiosk.com/ Huda Jebat 017-8712258
ini adalah real live situation untuk peniaga yang akan operate dalam unit. Ini unit 10kaki. antara peniaga dan pembeli, boleh berinteraksi diantara satu sama lain. setiap unit ini ada floor layout design yang dipersetujui semasa order, baru kami buat.   bertukar niaga dalam wagon kami bererti anda upgrade lokasi niaga anda kearah lebih baik untuk jualan lebih baik. Jika ada jalan, usahakan ya :)   http://www.mobilefoodkiosk.com/ Huda Jebat 017-8712258

People also love these ideas

Ada 5 kitchen equipment utama dalam ni. Tengok hujung ke hujung ye.  + Industrial Fryer 18 liter oil capacity + Mesin Churros 1.2Liter capacity + Mesin aiskrim 3 perasa + Chest Freezer 240Liter capacity + Double sink with hot and cold water system  Fuuhhhh !!! Idaman Food Entrepenuer nih tau ! hihhihi  Huda Jebat 017-8712258

Ada 5 kitchen equipment utama dalam ni. Tengok hujung ke hujung ye. + Industrial Fryer 18 liter oil capacity + Mesin Churros 1.2Liter capacity + Mesin aiskrim 3 perasa + Chest Freezer 240Liter capacity + Double sink with hot and cold water system Fuuhhhh !!! Idaman Food Entrepenuer nih tau ! hihhihi Huda Jebat 017-8712258

Arrive to Sungai besar ,Kuning cantik kan .Sis shima ni niaga area sungai besar nun .Kalau nampak unit kuning ni .Jemput lah singgah .Semalam nurul try kacang goreng sis shima ni,sumpah sedap .Tak tipu aihhh . Berminat ? dengan unit mobile kiosk .Lekaih pm Nurul klik saja link di bawah . http://mfkmalaysia.wasap.my/

Arrive to Sungai besar ,Kuning cantik kan .Sis shima ni niaga area sungai besar nun .Kalau nampak unit kuning ni .Jemput lah singgah .Semalam nurul try kacang goreng sis shima ni,sumpah sedap .Tak tipu aihhh . Berminat ? dengan unit mobile kiosk .Lekaih pm Nurul klik saja link di bawah . http://mfkmalaysia.wasap.my/

Arabica Coffee is freshly brewed on the spot for maximum taste for coffee lovers !   Kalau korang nak tengok dan rasa biji kopi fresh panggang depan mata dan grind kat situ, datanglah tapah. Nanti Abg Zul serve real fresh coffee ye.   Korang kena tahu, biji kopi siap panggang tu cuma tahan sebulan je lepas panggang, kalau tak rasa dia akan hilang.  Huda jebat 017-8712258

Arabica Coffee is freshly brewed on the spot for maximum taste for coffee lovers ! Kalau korang nak tengok dan rasa biji kopi fresh panggang depan mata dan grind kat situ, datanglah tapah. Nanti Abg Zul serve real fresh coffee ye. Korang kena tahu, biji kopi siap panggang tu cuma tahan sebulan je lepas panggang, kalau tak rasa dia akan hilang. Huda jebat 017-8712258

unit ni kalau ikutkan tak lah tinggi sangat,just nice customer boleh tgk kita masak dan sediakan makanan.ni budaya org malaysia, kne follow.

unit ni kalau ikutkan tak lah tinggi sangat,just nice customer boleh tgk kita masak dan sediakan makanan.ni budaya org malaysia, kne follow.

Kalau bila malam pulak, ada lampu lengkap semua sambung kat generator. Kalau nak tambah lampu LED tu, ikut kreativiti kite lah kan !

Kalau bila malam pulak, ada lampu lengkap semua sambung kat generator. Kalau nak tambah lampu LED tu, ikut kreativiti kite lah kan !

sebenarnya motivasi mak ayah yang paling kuat adalah anak-anak. banyak mak ayah berhenti keje dan niaga sebab nak jaga anak2. tak salah pun.

sebenarnya motivasi mak ayah yang paling kuat adalah anak-anak. banyak mak ayah berhenti keje dan niaga sebab nak jaga anak2. tak salah pun.

Generator kat bawah tu 1300WATTs. Sesuai untuk kite kalau ada barang2 lain nak operate dalam unit macam blender, cas tepon, laptop dll.

Generator kat bawah tu 1300WATTs. Sesuai untuk kite kalau ada barang2 lain nak operate dalam unit macam blender, cas tepon, laptop dll.

Throwback presentation bersama Unit Agropreneur Muda, MOA. Perjalanan kami uruskan permohonan anda dari awal. Memang seronok bila ingat.

Throwback presentation bersama Unit Agropreneur Muda, MOA. Perjalanan kami uruskan permohonan anda dari awal. Memang seronok bila ingat.

Wajah ceria 2 operator dalam unit 13 kaki monster wagon #2 yang station kat Ukay Perdana. Tiap weekend memang selalu masuk event, best !

Wajah ceria 2 operator dalam unit 13 kaki monster wagon #2 yang station kat Ukay Perdana. Tiap weekend memang selalu masuk event, best !

Pelanggan sangat suka konsep ini!  Kaunter makanan yang selesa membuatkan pelanggan seronok tengok kita niaga dan teringin rasa nak membeli.  Jika lambat buka, habis kena marah dengan diorang. huhuhu  Nak juga guna konsep ini dalam perniagaan anda,klik sini -->> http://www.mobilefoodkiosk.com/  Nak tempah Putu Perak untuk katering @ majlis, klik sini -->> http://www.northernmobilewagon.com/

Pelanggan sangat suka konsep ini! Kaunter makanan yang selesa membuatkan pelanggan seronok tengok kita niaga dan teringin rasa nak membeli. Jika lambat buka, habis kena marah dengan diorang. huhuhu Nak juga guna konsep ini dalam perniagaan anda,klik sini -->> http://www.mobilefoodkiosk.com/ Nak tempah Putu Perak untuk katering @ majlis, klik sini -->> http://www.northernmobilewagon.com/

Kalau korang nak tahu setup untuk niaga air, inilah dia contoh terbaik. Sangat tersusun dan sangat awesome ! Sales ? Mestilah tggi! huhuhu

Kalau korang nak tahu setup untuk niaga air, inilah dia contoh terbaik. Sangat tersusun dan sangat awesome ! Sales ? Mestilah tggi! huhuhu

Lighting yang terang pada malam hari dapat menaikkan selera pembeli dan menu yang jelas membuatkan pembeli tertarik memberli dengan kita !

Lighting yang terang pada malam hari dapat menaikkan selera pembeli dan menu yang jelas membuatkan pembeli tertarik memberli dengan kita !

Ini contoh dalaman untuk unit 13kaki Abang Zul Tapah. Kalau niaga berdua je, dalamtu boleh tido sekali! hihi. Space lebih lebar dari biasa.

Ini contoh dalaman untuk unit 13kaki Abang Zul Tapah. Kalau niaga berdua je, dalamtu boleh tido sekali! hihi. Space lebih lebar dari biasa.

sebagai pembeli, kita ada pilihan nak buka 1 window ke 2 window. kalau kita open 2 window, boleh serving both sides. jualan pun meningkat !

sebagai pembeli, kita ada pilihan nak buka 1 window ke 2 window. kalau kita open 2 window, boleh serving both sides. jualan pun meningkat !

Pinterest
Search
Get ideas and inspiration with a free Pinterest account

Access our best ideas with a free account

Sign up to see more

OR

By continuing, you agree to Pinterest's Terms of Service, Privacy Policy
Already a member?
Log in
Pinterest helps you find ideas to try.