Central Region / Habitat for Humanity's Sustainable Home Design Competition

Winners of Habitat for Humanity's Sustainable Home Design Competition

Habitat for Humanity's Sustainable Home Design Competition Winner.Habitat for Humanity's Sustainable Home Design Competition Winner.

Entrance door - Bay House in Melbourne Australia by Urban Angles...

The long view again drawing you into the house Architecture Beast: House colors: Amazing modern facade in brown

#pool #garden

Simple dark pond with pale stone and grasses - (garden detailing, outdoors, water feature, backyard)

MHWorkshop Architects :: Vale Farm Contemporary Barn Conversion :: Cotswolds :: Gloucestershire

MHWorkshop Architects :: Vale Farm Contemporary Barn Conversion :: Cotswolds :: Gloucestershire look at all the pictures

Reflecting pools by Sussex based designer Sue Mclaughlin

Reflecting pools by Sussex based designer Sue Mclaughlin. Pinned to Garden Design - Water Features by Darin Bradbury.


More ideas
Private House in the Cotswolds by Found Associates (8)

Private House in the Cotswolds by Found Associates

This private house was designed by Found Associates and is located in the Cotswolds, UK. This property has won the RIBA National Award Photos by: Hufton + Crow

Stunning 57 Beach Stones to Modern Backyard Designs https://architecturemagz.com/57-beach-stones-to-modern-backyard-designs/

57 Beach Stones to Modern Backyard Designs

Stunning 57 Beach Stones to Modern Backyard Designs https://architecturemagz.com/57-beach-stones-to-modern-backyard-designs/

House in Cotswolds by Found Associates

This private house, located in the Cotswolds, England, was designed by Found Associates. The home is surrounded by nearly perfect landscaping, with green rolling grass and a lake framed by tall and lush trees. Photos by: Hufton + Crow

Interesting idea to lift the roof to add some glass above the stone walls.

This conversion in the Irish village of Broughshane started out with something that was already truly an object of beauty: a crumbling old stone barn. With some clever manipulation, they turned the old barn into a light-filled, contemporary living space.

Pinterest
Search