Cedar slatted entry/patio wood pallet wall garden fence

8 Blacks / NRJA

door between single garage and boot room. Double garage and flat entrance hall Architecture Photography: 8 Blacks / NRJA 8 Blacks / NRJA – ArchDaily

Wood Detail | Fougeron Architecture These wood slats are utilitarian in the way they are connected to the substrate — countersunk screws — but note the care in angling the top of the projecting pieces, so water sheds off the wood.

these wood slats are utilitarian in the way they are connected to the substrate — countersunk screws — but note the care in angling the top of the projecting pieces, so water sheds off the wood. contemporary exterior by Fougeron Architecture FAIA

La Leroteca / Lacaja Arquitectos, green wall, garden in wall, flowers on facade, wood exterior wall, kindergarten

La Leroteca / Lacaja Arquitectos

Band sawn sheets of ply painted black with perforated metal screens. Sandhills road house by Fearon Hay Architects - Great Barrier Island, New Zealand.

Sandhills Road House / Fearon Hay Architects

Band sawn sheets of ply painted black with perforated metal screens. Sandhills road house by Fearon Hay Architects - Great Barrier Island, New Zealand. Brilliant simple and effective

Radial timber vertical battens in Cutek "Black Ash" finish. Application: Batten & Board House by Rob Kennon Architects. The door and window frames are made from kiln dried hardwood timber, Cutek clear finish. http://www.cutek.com.au/index.html

Radial timber vertical battens in Cutek "Black Ash" finish. House by Rob Kennon Architects.

I like the wood painted black against the natural wood, the table and benches, and the built in seating that mirrors the wall and floor

Cozy Sleeping Porches For A Perfectly Relaxing Summer

Dont let perfect be the enemy of good life quotes quotes quote life perfect good life sayings

love the varying board widths

cjwho: Lente House, Yvelines, France by Karawitz The clients, a Franco-Japanese family, wish to construct an energy-efficient timber house employing contemporary architectural concepts.

door

Built by Govaert & Vanhoutte architectuurburo in Bruges, Belgium with surface Images by Tim Van de Velde. Villa Roces is integrated in an oblong terrain of about long and wide, situated in the forest surroundings of.

Pinterest
Search

Unlimited free access to the world's best ideas

Sign up to see more

OR

By continuing, you agree to Pinterest's Terms of Service, Privacy Policy
Pinterest helps you find ideas to try.