Brick and bronze paired for contemporary house on a historic London street.

How to conceal a wooden fence

© Ben BlossomArchitects: TDO Architecture Old Church Street Town House / TDO Architecture Location: London, UK Year: 2014 Photographs: Ben Blossom, Echlin

Brick and bronze paired for contemporary house on a historic London street.

How to conceal a wooden fence

© Ben BlossomArchitects: TDO Architecture Old Church Street Town House / TDO Architecture Location: London, UK Year: 2014 Photographs: Ben Blossom, Echlin

The Lantern / Fraher Architects

Gallery of The Lantern / Fraher Architects - 7

14 Modern Houses Made Of Brick | This brick extension matches the rest of the brick exterior and features large windows to maximize the amount of natural light in the home.

14 Modern Houses Made Of Brick

14 Modern Houses Made Of Brick // This brick extension matches the rest of the brick exterior and features large windows to maximize the amount of natural light in the home.

West London House, London, Hugh Adlam

looks like there is a slot of glassabove roof and below beam to first floor- must be very high existing ceilings- great idea in this West London House

This is super!

Glass and brick extension added to a London home. A large window wraps around one corner of this brickwork extension to a Victorian house in London by local office Cousins and Cousins (+ slideshow).

MEW HOUSE IN DUBLIN - Google Search

Young Street Lane Offices by Malcolm Fraser Architects is located in a mews street in Edinburgh’s original New Town

Creepy stylee. Bijzondere renovatie.

Black Pearl / Zecc Architecten + Studio Rolf.fr

Designed by Studio Rolf.fr and Zecc Architecten, the Black Pearl house takes part of a program of the congregation Rotterdam who wanted to revitalize disadvantaged neighbourhoods by selling metier houses to private persons.

Studio Octopi, Jack Hobhouse · Slot House

A Victorian terraced house in north London, converted once before in the has been reshaped and extended by Studio Octopi. A glass infill was slotted in beside the neighbouring wall to open up space for a double-height dining room and ne.

Pinterest
Search