— SG — INSTAGRAM

Instagram posts from our award-winning blog (Winner of Design Blogger of the Year 2016 - The Bloggers Lounge) www.studiogabrielle.co.uk/blog. Follow us on Instagram @studiogabrielleuk or visit www.studiogabrielle.co.uk
77 Pins512 Followers
@studiogabrielleuk “Bob has the intimate feel of a private residence shared on personal invitation,” share Alicia McKimm, Kylie Dorotic and Ellen Hodson of GOLDEN. ⠀ ⠀ A solid reclaimed-ironbark door gives way to a blush of dusty-pink stone left unfinished at its edges. Marble meets mirror and mirror meets teal. Tan leather recliners wink at a luxe retreat experience at the basins, and a nude-on-white palette flushes the space with quiet.⠀ ⠀ In addition to responding to the aesthetic brief…

@studiogabrielleuk “Bob has the intimate feel of a private residence shared on personal invitation,” share Alicia McKimm, Kylie Dorotic and Ellen Hodson of GOLDEN. ⠀ ⠀ A solid reclaimed-ironbark door gives way to a blush of dusty-pink stone left unfinished at its edges. Marble meets mirror and mirror meets teal. Tan leather recliners wink at a luxe retreat experience at the basins, and a nude-on-white palette flushes the space with quiet.⠀ ⠀ In addition to responding to the aesthetic brief…

@studiogabrielleuk Max Lamb used waste cotton and wool to create 12 benches for a @milan.design.week installation that aims to challenge the architecture and design industries to rethink their use of resources. The British designer created the pieces for Really, a brand that upcycles end-of-life textiles into solid textile boards #studiogabrielleuk | via @dezeen - Follow us on Instagram www.instagram.com/studiogabrielleuk

Reform Kitchen / chair inspiration / Design / interior / Home / Decor / Modern / Max Lamb creates 12 benches from discarded textiles for Really installation

@studiogabrielleuk — STUDIO GABRIELLE RECOMMENDS — 'Sculpture 4' by Roger Coll Trias. Selected from his 'Ceramic Sculpture 2015-2016' collection consisting of stoneware, earthenware and porcelain #studiogabrielleuk | via krasznai.co.uk - VOTE FOR US IN #IBA17 via link in bio (@studiogabrielleuk) or via bit.ly/IBA17SG - Follow us on Instagram www.instagram.com/studiogabrielleuk

@studiogabrielleuk — STUDIO GABRIELLE RECOMMENDS — 'Sculpture 4' by Roger Coll Trias. Selected from his 'Ceramic Sculpture 2015-2016' collection consisting of stoneware, earthenware and porcelain #studiogabrielleuk | via krasznai.co.uk - VOTE FOR US IN #IBA17 via link in bio (@studiogabrielleuk) or via bit.ly/IBA17SG - Follow us on Instagram www.instagram.com/studiogabrielleuk

@studiogabrielleuk — IN PROGRESS — Wondered why we've been missing from Instagram for the past month or so? We have been working on some dynamic projects and collaborations, drawing us into 2018. We wanted to share a little something we've been working on in the meantime, alongside superstar photographer Beth Davis @_beth_davis for an editorial concept. ⠀ ⠀ Art Direction: Director and Editorial Contributor, Louise Parker #studiogabrielleuk - Follow us on Instagram…

@studiogabrielleuk — IN PROGRESS — Wondered why we've been missing from Instagram for the past month or so? We have been working on some dynamic projects and collaborations, drawing us into 2018. We wanted to share a little something we've been working on in the meantime, alongside superstar photographer Beth Davis @_beth_davis for an editorial concept. ⠀ ⠀ Art Direction: Director and Editorial Contributor, Louise Parker #studiogabrielleuk - Follow us on Instagram…

@studiogabrielleuk 'Eyes Wide Shut' by Mirjana Kovachevic in the home of @elveravanschaik, alongside @menuworld's Afteroom and Carrie LED lamp by Norm Architects. Photo artwork, sized 500 x 500mm, printed on 245g fine art paper. The print is supplied by our friends at @theposterclub, visit their website theposterclub.com for more inspired artwork to purchase #studiogabrielleuk | via @theposterclub - VOTE FOR US IN #IBA17 via link in bio (@studiogabrielleuk) or via bit.ly/IBA17SG - Follow us…

Monochrome details and 'Eyes wide shut' photo art print in the home of

@studiogabrielleuk McLaren Excell were asked to design a ground-floor extension and loft conversion for the Victorian terraced property in Shepherd’s Bush to make it better suited to the needs of a growing family.⠀ ⠀ The house's original Victorian staircase meets the new stairs, ascending to the converted loft space at the second-floor landing. A skylight fills this space with natural light, while the use of pale wood and white walls enhances the airy feel throughout the conversion.⠀ ⠀…

@studiogabrielleuk McLaren Excell were asked to design a ground-floor extension and loft conversion for the Victorian terraced property in Shepherd’s Bush to make it better suited to the needs of a growing family.⠀ ⠀ The house's original Victorian staircase meets the new stairs, ascending to the converted loft space at the second-floor landing. A skylight fills this space with natural light, while the use of pale wood and white walls enhances the airy feel throughout the conversion.⠀ ⠀…

@studiogabrielleuk — PHOTOSHOOT OPPORTUNITY — As you may or may not have seen on our Instagram Stories, we are currently in preparation for our #CanaryWharfResidence photoshoot. Therefore, we are on the lookout for suppliers in line with the Studio Gabrielle brand to feature in our latest project. Do you have a unique object, minimalist sculpture, interesting furniture piece or eye-catching artwork? We'd love for you to get in contact via the comments below, Instagram DM's or email us…

@studiogabrielleuk — PHOTOSHOOT OPPORTUNITY — As you may or may not have seen on our Instagram Stories, we are currently in preparation for our #CanaryWharfResidence photoshoot. Therefore, we are on the lookout for suppliers in line with the Studio Gabrielle brand to feature in our latest project. Do you have a unique object, minimalist sculpture, interesting furniture piece or eye-catching artwork? We'd love for you to get in contact via the comments below, Instagram DM's or email us…

@studiogabrielleuk Koetsier - Van der Velden Studio, Amsterdam by Jen Alkema @jen_alkema. This studio apartment is used as a next-door atelier and office space for its owners. It contains three small rooms with different heights, all interconnected by a centered passageway and large limestone floor tiles #studiogabrielleuk | via jenalkema.com - Follow us on Instagram www.instagram.com/studiogabrielleuk

@studiogabrielleuk Koetsier - Van der Velden Studio, Amsterdam by Jen Alkema @jen_alkema. This studio apartment is used as a next-door atelier and office space for its owners. It contains three small rooms with different heights, all interconnected by a centered passageway and large limestone floor tiles #studiogabrielleuk | via jenalkema.com - Follow us on Instagram www.instagram.com/studiogabrielleuk

@studiogabrielleuk We have a BIG announcement to make. Thanks to your votes, we have made it to the shortlist as a finalist for 'Best Interior Designer Blog' at the Amara Interior Blog Awards 2017. A massive thank you has to be said to everyone who took the time to cast their vote for Studio Gabrielle. We will be joining the finalists from all categories at The Design Museum for the event of the year with canapés, cocktails and the announcement of this year’s winners.  The shortlist will be…

@studiogabrielleuk We have a BIG announcement to make. Thanks to your votes, we have made it to the shortlist as a finalist for 'Best Interior Designer Blog' at the Amara Interior Blog Awards 2017. A massive thank you has to be said to everyone who took the time to cast their vote for Studio Gabrielle. We will be joining the finalists from all categories at The Design Museum for the event of the year with canapés, cocktails and the announcement of this year’s winners. The shortlist will be…

Pinterest
Search