House Husarö / Tham & Videgård Arkitekter

Gallery of House Husarö / Tham & Videgård Arkitekter - 14

I love the large sliding door.House Husarö in Stockholm / by Tham & Videgård Arkitekter (photo by Åke E:son Lindman)

Zinc cladding London-based Studio Webb added the red-zinc extension over the roof of the Victorian primary school in Battersea, creating two extra classrooms on a new second floor.

Classroom extension by Studio Webb Architects

Studio Webb Architects: A London based architecture studio specialising in education, private residential, developer driven residential / mixed use, and commercial office spaces

love the openness

Blending into the lush nature surroundings in the middle of the woods near Bruxelles, the Forest Pavilion is a small living unit looks like a black zinc bo

Contemporary Exterior by Astro Design Centre toit zinc cheminee pierre

The exterior architecture makes clear transitions to the interiors, including the large windows, walnut trim and strong stone columns.

Bardage et toiture en joint debout. Zinc prépatiné anthracite

Academic institutions of India might not be able to control the high degree of funds required to keep the training and education facility updated. Singapore's education has become more and more popular over the span of five years.

Le studio Konishi Gaffney a construit une large lucarne afin de convertir le grenier d’une maison mitoyenne à Edimbourg en une chambre supplémentaire. Konishi Gaffney est dirigé par l’architecte Kieran Gaffney et le designer Makiko Konishi. La structure en zinc placée sur ce toit à faible pente a permis de doubler la surface utilisable dans le grenier. Le zinc pré-patiné donne une couleur de charbon de bois et se mélange parfaitement avec le toit en ardoise existant.

Regent Street Dormer par Konishi Gaffney

Image 3 of 11 from gallery of Regency Dormer / Konishi Gaffney Architects. Photograph by Alan Craigie

Classroom extension by Studio Webb Architects

Classroom extension by Studio Webb Architects

Zinc-clad roof extension added to a Victorian primary school with brick walls in Battersea, south London by Studio Webb Architects.


More ideas
Pinterest
Search