Living Room

Gallery of New Canaan Residence / Specht Harpman - 12

Bespoke Joinery - Custom made and bespoke wooden conservatories and sun rooms

Bespoke Joinery - Custom made and bespoke wooden conservatories and sun rooms Colour Brick Cosmetics say - This property’s extension has been brick matched and can be challenging. We can take that challenge away

Glass connection From Studio Mark Ruthven: Peasburge Barn www.studiomr.co.uk

Contemporary barn conversion - contemporary - Exterior - London - Studio Mark Ruthven Space between House and Garage?

7e3c1f68cdebcbbd-NGUT-1204-NBCowShed-0001.jpg

The living room at the Cow Shed, a Victorian barn conversion by Nash Baker Architects in Suffolk, showing the vaulted ceiling with exposed lime washed timber roof trusses, and the wood burning fieplace.

Glass extension. Outdoors indoors..and vice versa

Amazing rear extension, flush flooring running straight outside and the extended outdoor kitchen counter.

Fineline

Like the clean exterior to interior look. Also the wood on the island. Floor tile too dark for our house(?

A clever twist on a side return and rear extension combination, this construction creates an elegant elongated seating area with a casual kitchen-diner at the other end of the L shape.

Pinterest
Search