casa in legno

El Rancho Relaxo / Wolveridge Architects

house - torquay - wolveridge - 2012 - photo derek swalwell

Gallery of Torquay House / Wolveridge Architects - 6

Torquay House by Wolveridge Architects This timber and concrete beach house in Victoria by Australian firm Wolveridge Architects conceals all its windows behind louvred shutters and has courtyards.

Relaxo Ranch / Wolveridge Architects

El Rancho Relaxo / Wolveridge Architects

Torquay House / Wolveridge Architects

Gallery of Torquay House / Wolveridge Architects - 9

Image 9 of 32 from gallery of Torquay House / Wolveridge Architects. Photograph by Derek Swalwell

BNL Bibliothèque Nationale de Luxembourg by BOLLES+WILSON

Gallery of BNL Bibliothèque Nationale de Luxembourg / BOLLES+WILSON - 6

Torquay House / Wolveridge Architects

Gallery of Torquay House / Wolveridge Architects - 11

Image 11 of 32 from gallery of Torquay House / Wolveridge Architects. Photograph by Derek Swalwell

El Rancho Relaxo / Wolveridge Architects

El Rancho Relaxo / Wolveridge Architects

El Rancho Relaxo by Wolveridge Architects is a contemporary costal home in Melbourne that uses recycled timber, rammed earth, polished concrete and native vegetation


More ideas
Just Good Design

Exterior walls fashioned of stacked wood in steel frames at Stone Creek Camp, located on Flathead Lake in Bigfork, Montana. Designed by Austin, Texas-based Andersson Wise Architects.

Aalen University Extension - MGF Architekten

Aalen University Extension / MGF Architekten

shop front - wood shutter Pivot screening on the outside of the Aalen University extension by MGF Architecten

wood slats//steven holl architects.#Repin By:Pinterest++ for iPad#

T Space / Steven Holl Architects

The T Space Gallery in New York’s Dutchess County, designed by architect Steven Holl to float over the landscape, and covered in a rain screen made of cedar boards that wrap around the building. Photography by Susan Wides via Archdaily.

Torquay House / Wolveridge Architects//////www.bedreakustik.dk/home DISCOUNT TO PINTEREST CUSTOMERS Dedicated to deliver superior interior acoustic experience.#pinoftheday#interior#scandinavian design///////

Gallery of Torquay House / Wolveridge Architects - 3

placas de concreto larguras variadas

Office Solvas / GRAUX & BAEYENS architecten

Built by GRAUX & BAEYENS architecten in Zomergem, Belgium with date Images by Luc Roymans. Office Solvas is a newly constructed office building in the center of Zomergem, Belgium, in the immediate vicinity of.

Checker Box Office Complex    http://www.archdaily.com/59291/checker-box-office-complex-arsh-design-group/

Checker Box Office Complex / Arsh Design Group

The "Checker Box" is the aptly named office building designed by Tehran-based Arsh Design Group. The office features a moveable facade of dark wood that covers seven stories worth of grey marble.

architectural louvers/ventilation

nice idea :) Contemporary architecture - Wood louvers - Architectural detailing using wood - Almere the Netherlands

Pinterest
Search